Kaczor tiw200 czy 250?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez zibii Zobacz postaJa mam takie same tylko ze 250 i tak sie zastanawiam z czym by to moglo fajnie zagrac na srednicy i wysokim.
ja bym tam dal satori i cos lagodniejszego na gore
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postana audio show w pokoju audiostereo graly kolumny z KE25 + AL130 + TIW250
ja bym tam dal satori i cos lagodniejszego na gore
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaAle chyba ten AL130 byl za wysoko ciety z tweeterem. Generalnie to bardzo dobry glosnik.
ogolnie gralo to dobrze, ale dla mnie za ostro. stad moja chec zmiany na satori i lagodniejsza kopulke na gore
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaGeneralnie to bardzo dobry glosnik.Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaogolnie gralo to dobrze, ale dla mnie za ostro.
Ogólnie był to dobry dźwięk, a plusem tej ostrości na górze było to, że kolumny grały już na korytarzu :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postana audio show w pokoju audiostereo graly kolumny z KE25 + AL130 + TIW250
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaTaka ciekawostka o tych kolumnach: trochę sobie porozmawiałem z "laską" - mówił że nie było żadnych pomiarów bo on się na tym nie zna, a wszystkie filtry dobierał na słuch.
http://potworek.com/sites/default/fi...zna-morzna.jpg
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz posta"laską" - mówił że nie było żadnych pomiarów bo on się na tym nie zna,
Skomentuj
-
Ja mam u siebie w domu AL170 i KE25SC , zestaw robilem zanim wyszedl kit visatona, bardzo dawno temu, ta wysokotonowka jest naprawde dobra tylko trzeba sie przylozyc do zwrotnicy. To co wydaje sie ze jest ''ostre'' to tak naprawde wybijajaca sie w gore najwyzsza oktawa, ktora trzeba skorygowac odpowiednim filtrem. Jak sie to zrobi to jest naprawde spoko, polecam.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez zibii Zobacz postaA moze zkorzystal z schematu visatona.
Jeśli do 2way to nadal jest to zwrotnica na słuch :)
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez marian Zobacz postaA ten schemat jest do 2way czy 3way?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj