Zamieszczone przez Pogromca mitow
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez zboruch Zobacz postagrają rewelacyjnie tak samo jak wyglągają?
Czy mi się zdaje, czy one są na kółkach ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaPogromca: co to za driverek z tuba obok kolumn ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapo dziurach ani sladu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaPaweł jaki koszt takiej regeneracji?
material zamawialem na subwoofery i na wykonczenie bagaznika
ile to kosztowalo? nie mam pojecia
1/4 puszki kleju (3,5zl) + 0,5mb materialu (pewnie ok 10-12zl)
no i popoludnie przy piwku
ale za to bede mial taki sam kolor na calym sprzecie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaPogromca: tak myślałem, możesz opisać jak to gra i z czym tam sparowałeś ?
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez ampli Zobacz posta
Jaką końcówkę będziesz tam montował?
Skomentuj
-
Na listwę nie ma za bardzo miejsca, poza tym pod tymi tranami jest ciepłowód, więc i tak nie powiercę.
Aktualnie Uni, bo od dłuższego czasu leżały 2 PCB, 100-130W 8Ohm spokojnie idzie bez przekraczania 70 stopni, 200W 4Ohm już niestety nie da rady, o ile trany sobie jakoś radzą, to 90 stopni po chwili grzania mnie nie przekonuje, boję się pomyśleć ile wtedy miała struktura, a oba pomiary na razie były z 1 kanałem.
Na domowe granie starczy, ale te Toshiby są na prawdę sensowne, zrobiłem na ułamek sekundy kilka razy zwarcie przy 5.4V sin, aż mi światło przygasło i trafo "zagrało", trany dalej ciągną, bo je teraz testuję.
W zestawie jest jeszcze Unizab, tylko musiałbym zabezpieczenie przeciążeniowe dostroić, bo reaguje dopiero w ostrych przypadkach.
Skomentuj
Skomentuj