dwa tiwy to musi byc cos u mnie jeden robi dobra robote
Co 2 TIW-y to nie jeden ale mocy to one chłoną . Oscyloskop na wyjściu końcówki pokazywał napięcie na kolumnie 70-80V RMS ... W pikach na basie gdzie imp. zestawu spada do 2.5om moc pewnie przekraczała chwilami 1.5kW :) Wcale nie było za głośno, (średnia moc nie przekraczała raczej 10W ) jak dla mnie brakło pary bo miałem ochotę jeszcze dołożyć a nie było już czym Muszę zbudować coś większego krucze
Tym razem wysokie wytrzymały ale tylko dlatego bo Vedera nie miałem :)
Kolumny charakter mają podobny na średnich i niskich do demonów na wysokich wiadomo beryl robi robotę .
Z takim zestawem można zostać spokojnie na dłużej tym bardziej, że żeby coś znacznie poprawić trzeba bardzo głęboko sięgnąć już do kieszeni .
Co 2 TIW-y to nie jeden ale mocy to one chłoną . Oscyloskop na wyjściu końcówki pokazywał napięcie na kolumnie 70-80V RMS ... W pikach na basie gdzie imp. zestawu spada do 2.5om moc pewnie przekraczała chwilami 1.5kW :) Wcale nie było za głośno, (średnia moc nie przekraczała raczej 10W ) jak dla mnie brakło pary bo miałem ochotę jeszcze dołożyć a nie było już czym Muszę zbudować coś większego krucze
No to chyba musisz klasę D zbudować... :biggrin:
"Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170
Trooooooszeczkę do przodu:
Ale za to inny temat ruszył: :)
Znaczna część gratów mechanicznych idzie już z ali, krańcówki też są, wszystko z demontażu :) Będzie drukarka 3D i może mini frezarka 3-osiowa? kto wie...
Skomentuj