Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

TPA3116
    Taki backup jak tranzystor nie dziala.

Skomentuj

Taka wstępna przymiarka do paczki testowej i kontrola poprawności bracingu. Komora średniaka zostanie pomniejszona ostatecznie. Czekam jeszcze tylko na graty z Polinku i obrobię krawędzie wewnętrzne wszystkich wzmocnień.
      Last edited by jaro4444; 08.09.2017, 01:19.

Skomentuj

Zamieszczone przez jaro4444 Zobacz posta
        i obrobię krawędzie wewnętrzne wszystkich wzmocnień.
        A po co? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
          A po co?
          Żeby ładnie wyglądało na zdjęciach :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
            A po co?
            Wiesz szkodliwe rezonanse, zawirowania fali etc ;-)

Skomentuj

Bo lubię krągłości i nie tylko tu :flapper:

Skomentuj

Basik będzie bardziej miękki, nie taki kanciasty

Skomentuj

Szukam dobrego głośnika do suba, sam salon ma z 25m2 i jest otwarty na dom, ale nawet jakiś marketowy sub na glosniku 10 cali dawal rade. Myślałem o tiwie 250xs, mam 200xs w demonach i jestem mega zadowolony. Dobry wybór do 900zl?

Skomentuj

Nie na temat...
                    Zamieszczone przez kaczor189 Zobacz posta
                    Szukam dobrego głośnika do suba, sam salon ma z 25m2 i jest otwarty na dom, ale nawet jakiś marketowy sub na glosniku 10 cali dawal rade. Myślałem o tiwie 250xs, mam 200xs w demonach i jestem mega zadowolony. Dobry wybór do 900zl?
                    Za tą cenę masz jeszcze Daytony.
                    Załóż najlepiej swój temat w dziale akustyka.

Skomentuj

Założyłem, w takim razie proszę o usunięcie tego i dwa posty wcześniej.

Skomentuj

udalo mi sie w koncu przetestowac frez węglikowy do aluminium. efekt bardzo zachecajacy
                        pierwszy raz frezowalem 16mm NA RAZ i nie martwilem sie ze cos sie stanie
                        opor taki sam jak przy skrawaniu 2-3mm
                        jakosc powierzchni tez zadowalajaca

a w aucie zaczynam "od dupy strony" bo mam rozebrane auto i smrodze przy okazji

Skomentuj

Zamieszczone przez jaro4444 Zobacz posta

Taka wstępna przymiarka do paczki testowej i kontrola poprawności bracingu. Komora średniaka zostanie pomniejszona ostatecznie. Czekam jeszcze tylko na graty z Polinku i obrobię krawędzie wewnętrzne wszystkich wzmocnień.
                          Fajnie wyglądająca paczka . Czuję, że będzie też fajne granie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                            Co tak cienko? W stali te 16mm to pikuś, Daj na cały frez ;D

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              udalo mi sie w koncu przetestowac frez węglikowy do aluminium. efekt bardzo zachecajacy
                              opor taki sam jak przy skrawaniu 2-3mm
                              jakosc powierzchni tez zadowalajaca

a w aucie zaczynam "od dupy strony" bo mam rozebrane auto i smrodze przy okazji

Co Ty tworzysz w tej Ibizie?

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
                                Przerabia na prund :)
                                https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Gaz nie dokończony a tu już prund?

Skomentuj

Zamieszczone przez marcin55246 Zobacz posta
                                    Co tak cienko? W stali te 16mm to pikuś, Daj na cały frez ;D
                                    na profesjonalnym sprzecie i na pro narzedziach tez dawalem wiecej i szybciej! :p
                                    ale nie na takim sprzecie

nie mam warunkow do pracy wiec dlugo jeszcze tego nie sprawdze. ale wiem ze nie kupuje wiecej dedry

jacuzzi

Gaz nie dokończony a tu już prund?
                                    gazu nie bedzie :p za malo jezdze :p
                                    butle wywalilem (po terminie), przewod pod autem wywalilem (zle polozony), parownika nie wywalam bo nie chce mi sie spuszczac wody z chlodzenia
                                    reszta nigdy nie byla zamontowala

Skomentuj

Paweł, podrzuć jakiego linka do tego frezu.
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Paweł w tym jacuzzi to będziesz tylko stopy moczył?
                                        Zdradz szczegóły.
                                        Jakiś czas temu wklejałem fotkę łóżeczka ktore ma ponad 40lat. Pokryte był 3-4 warstwami farby:/
                                        Teraz prezentuje się tak:)

Szkoda mi było tej olchy chować pod farbą więc położyłem wosk osmo.
                                        Last edited by Adzik94; 10.09.2017, 22:32.

Skomentuj

https://pl.aliexpress.com/item/Free-...311.0.0.JkCJcf
                                          kupilem ten
                                          ale wystarczy wpisac "frez VHM" lub "frez węglik"
                                          http://sklep.cncprofi.com/frez-z-weg...wy-fi-8mm.html
                                          http://allegro.pl/frez-vhm-2p-8mm-x-...187166130.html (Frez VHM 2p 8mm x 32 do DREWNA płyty wiórowej MDF)

nawet tanie frezy sa duzo ostrzejsze w dotyku niz klasyczne typu dedra
                                          dobre frezy sa ostre jak zyletka! ale te juz kosztuja :p

Paweł w tym jacuzzi to będziesz tylko stopy moczył?
                                          Zdradz szczegóły.
                                          szczegolow nie zdradze bo sam ich nie znam!
                                          kupilem 5kg zywicy do naprawy podlogi. a ze zywicy zostalo i maty tez pelno... a ze auto juz rozebrane i smierdzi w srodku... to zrobilem odlew bagaznika

z czasem zrobie tam suba. ale co, jak, kiedy i na czym? nie wiem :p

Skomentuj

Czaruję...
                                          X