Co było by w takim razie najlepszą opcją pod suba tak by miało 500W @ 4R, bez zniekształceń 10%.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Marcin V Zobacz postaCo było by w takim razie najlepszą opcją pod suba tak by miało 500W @ 4R, bez zniekształceń 10%.
https://www.audiostereo.pl/topic/120...omment=4846464
Cena do negocjajcji :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Marcin V: impuls podobny w obydwu ale jednak więcej głębi, dołu, urozmaicenia jest w ice.
Ariel16: Testowałem ten moduł z rożnymi typami zasilania, obecna konfiguracja jeszcze gra najlepiej. Zasilacz impulsowy wcale nie jest lekarstwem. Sure miałem i nie było wiekszych różnic między dx a sure, oprócz max mocy na korzyść dx.
Żeby nie było dx1000 to bardzo dobra końcówka w klasie D, ustawił bym ja w segment średni, za to ice to górna pólka.
minusem dx1000 to konieczność aktywnego chłodzenia cały czas.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaminusem dx1000 to konieczność aktywnego chłodzenia cały czas.
Skomentuj
-
@ LuSzTi niestety ale nie bardzo mogę zaparkować wzmacniaczu tyle kasy.
Na grupowe zamówienia ICE się nie załapałem, to zostanie chyba DX1000.
Dzięki za info, zastanawiałem się jeszcze na surem mono chyba 1400W, ale z tego co widzę to nie jest to jakaś duża różnica w stosunku do DX.Last edited by Marcin V; 25.05.2020, 10:05.
Skomentuj
-
Ale wtopa zamówiłem 9 maja kit overnight sensations z soundimports ,11 maja dostałem wiadomość że nie zgadzała się liczba elementów na stocku i trzeba czekać do 1,5 tygodnia i wyślą najszybciej jak się da,dzisiaj dostałem wiadomość że od dnia dzisiejszego mam znowu czekać kolejne 3 tygodnie i że przepraszają :mad:
Skomentuj
Skomentuj