Nowy, pokaż jakiś Twój wynalazek. Wspólnie będziemy piać z zachwytu.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Last edited by pawel_luk1; 30.08.2021, 14:49."Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170
- 1 lubię
-
Zamieszczone przez nowy666 Zobacz postanie postawił bym czegoś takiego w domu
Rozumiem, że estetyka kartonowej tuby szalunkowej to nie twoja bajka. śpieszę z wyjaśnieniem, że to zestaw piwniczny i chyba nie wygląda na skończony czy też mający ambicje takim być. W końcu patrzeć na to będę musiał wyłącznie ja i nie wiem przez jak długi czas.
- 1 lubię
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pawel_luk1 Zobacz postaTak mnie ostatnio naszło, żeby w końcu zrobić ustrojstwo do pomiarów kątowych.
I taką oto karuzelę zmajstrowałem
Składniki
- płyta mdf, podstawa, rozm. 90x120 cm, górna płyta 90x90 cm, z jednej strony zaokrąglona
- kółka meblowe fi25, stałe, o nośności 25kg/szt. - 8 szt.
- zawias toczony z kulką f12, wys. 50 mm. (taki do furtek lub bram)
Fajne !
Też coś myślałem żeby sobie zrobić takie coś ale nie miałem za bardzo pomysłu jak .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaaz sie priosi o automatyzacje
klik i obrot, klik i obrot
https://outline.it/outline-products/...ent/et-250-3d/
komendy są jakoś u standaryzowane
wystarczył by w sumie silnik krokowy, esp8266 i driver + trochę kodu :)
- 1 lubię
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
Fajne !
Też coś myślałem żeby sobie zrobić takie coś ale nie miałem za bardzo pomysłu jak .
Niższy będzie do pomiaru podłogówek, a do niego będzie można przykręcić drugi, który podwyższy go do pomiaru monitorów.
Last edited by pawel_luk1; 30.08.2021, 19:32."Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz postaNie przyszło Ci do głowy, że to tylko wersja testowa?https://www.stereolife.pl/archiwum/artykuly/poradniki/1060-jak-zrobic-z-siebie-wariata
:D
Skomentuj
-
Zamieszczone przez nowy666 Zobacz posta
tutaj niektórzy pokażą byle wynalazek i już pieją z zachwytu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaNa foto super wychodzita powierzchnia. Takia steampunkowa. Specjalnie? Jakoś to trawiłeś?)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz posta
Zastosowana końcówka mocy to iAmp?
Skomentuj
Skomentuj