Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
No w kartonie nie słucham oczywiście. Głośnik jest nowy i na razie go wygrzewam tak prowizorycznie :)
[ Dodano: 2010-05-05, 19:18 ]
:arrow: premorepa
Panel robiłem sam. Dla jednej sztuki nie opłacało się wypalać/wycinać maszynowo.
Za grawerkę też mi zawołali 50pln wiec odpuściłem sobie. Opisy są wydrukowane na laserówce na transparentnej folii samoprzylepnej. Wygląda nie najgorzej :) a przecież i tak będzie stało tyłem :)
Skomentuj
-
szrapnel, wykonanie panelu mi się bardzo podoba. Robię podobny.
Tylko mam do ciebie pytanie. Jakiej grubości jest blacha? i Czy nie myślałeś, żeby pomalować ją wcześniej na czarno?
Zamieszczone przez szrapneltylko mam nadzieje ze nie sluchasz go w tym kartonie? :lol:Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
szrapnel kiedys spotkalem na alledrogo goscia ktory wykonywal na cnc takie panele, przykladowe jego prace byly na aukcji, ceny o ile pamietam byly bardzo przystepne....
moze ktos z Was pamieta lub ma kontakt do tego goscia?? lub do innego ktory sie tym zajmuje :)
dalex1, ja bym tego telefonu tak nie stawial :wink:
Skomentuj
-
:arrow: lklukasz
Panel to blacha aluminiowa 3mm (cieńszej raczej nie polecam). Co do malowania to owszem, myślałem o tym ale do tego radiator powinien być czerniony a nie miałem takiego. Trzeba by zlecać czernienie (koszta). Poza tym malowany na czarno panel wymusza napisy grawerowane laserowo lub sitodruk - znowu koszta.
Skomentuj
Skomentuj