ten staw tez robiony przez ciebie?? :) naped to pewnie dlugo robiony symasym ktorego koncepcje obudowy przedstawiales na forum?? czy sie myle??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez pegelmesserA co to za przetworniki tam siedza?
Zamieszczone przez kaman777ten staw tez robiony przez ciebie??
Zamieszczone przez kaman777naped to pewnie dlugo robiony symasym ktorego koncepcje obudowy przedstawiales na forum?? czy sie myle??
to sa kolegi 2 uniampy
Skomentuj
-
po modelu glosnikow dojdziesz co to za kolumna spisz sobie wszystkie i porownaj a do tych bud masz zwrotnie zarowno do jednej jak i drugiej?? zawsze mozesz sobie kupic glosniki do regeneracji na allegro albo juz po regeneracji w zaleznosci od ceny i mialbys wtedy stereo bo tak jak wlozysz do drugiej co kolwiek to dziwnie to bedzie gralo jedna kolumna ianczej druga inaczej:)
Skomentuj
-
Zwrotnice mam, założenie na początku było takie wymiana membran, kabli i jeszcze kilka rzeczy ale...
nie wiem czy każdy głośnik nie jest z innej budy :/ na zwrotnicy każdy kabel jest inny, wysokotonówka nawet podpięta nie była. Jedynie chyba średniotonówka jest oryginał i nie wiem teraz do jakich kolumn membranki mam kupić
Jeżeli zbędny spam się robi, to prosze powiedzieć założe oddzielny temat :wink:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez c00xerNa pewno nie NEWMILDTON i nie ALTON.
Skomentuj
-
przed nalozeniem lakieru naluz http://www.domalux.pl/produkt.xml?id=12332 zeby ci fornir nie z ciemnial
Skomentuj
Skomentuj