Wydaje mi się, czy gdna nie masz centralnie umieszczone na froncie? Z prawej strony krawędź wydaje się być bliżej..
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta1,5-2mm mi się zjechało, kiepski cyrkiel mam do frezarki
trzeba dobrze wymierzyc, napunktowac a pozniej wiercic malym wiertlem
jak wiercisz duzym w dodatku nie za ostrym to potrafi sciagac
benek161, rozmieszczenie tych glosnikow wyszlo z czystego przypadku - ale przyznasz ze ciekawie sie prezentuja? :)
---------- Post dodany o 13:10 ---------- Poprzedni post o 13:09 ----------
ile czekales na pajaczka?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postato nie jest wina cyrkla ale wykonania otworu
trzeba dobrze wymierzyc, napunktowac a pozniej wiercic malym wiertlem
jak wiercisz duzym w dodatku nie za ostrym to potrafi sciagac
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postabenek161, rozmieszczenie tych glosnikow wyszlo z czystego przypadku - ale przyznasz ze ciekawie sie prezentuja?
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaile czekales na pajaczka?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez banangti Zobacz postaOd kiedy AWXy maja kopułkę z włókna ?
18AWX z lakierowanej celulozy
Skomentuj
-
Ja juz słucham jakiś czas 15AWX+AWX i jest tak jak się spodziewałem po mniejszym gdnie - średnica bardziej szczegółowa od 18tki, bardziej wysunięta na przód. Ma się wrażenie że basu jest ciut więcej za sprawą wyższego strojenia (u mnie 10L@50Hz), ale nie schodzi tak nisko i to rzecz jasna.
Docelowo najlepszą aplikacja byłoby chyba wstawienie go w TL w dwóch trzech aplikacjach:
- 2drogi TL
- 2drogi MTM w TL
- 2,5 drogi TL
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaśrednica bardziej szczegółowa od 18tki, bardziej wysunięta na przód. Ma się wrażenie że basu jest ciut więcej za sprawą wyższego strojenia (u mnie 10L@50Hz), ale nie schodzi tak nisko i to rzecz jasna.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomq88 Zobacz postaA 22 taf? Jak się sprawuje?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomq88 Zobacz postaA to projekt oversized 2 way już porzuciłeś? Do tych stxów/seasów sam bedziesz projektował zwrotnicę?Zamieszczone przez benek161 Zobacz postabuduję coś na kształt kolumn Servantessa (2.75way)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaJeden z lepszych głośników jakie słuchałem. Myślę że nawet ciut lepszy od 27TBFC/G którego mam teraz. Miałem i szkoda że sprzedałem :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaJednak 7,5l OZ to profanacja
Panowie, mam pytanie. Jutro chce lakierować monitory i wybiorę najprawdopodobniej lakier wodny (Beckers panellack). Dotąd lakierował poliuretanowymi i wszelkie szczeliny wypełniałem mieszanką lakieru i sproszkowanego drewna. Jak to jest z lakierami wodnymi, da radę taki trick zastosować?
---------- Post dodany o 21:05 ---------- Poprzedni post o 14:43 ----------
Moje dzisiejsze wypociny po procesji
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaMoje dzisiejsze wypociny po procesjino cóż
Skomentuj
Skomentuj