skad morele?
Br dal bym zdecydowanie z tylu
teraz wyglada to poprostu brzydko
br na froncie psuje efekt tak ladnych kolumn
Br będzie większy tutaj jest średnica 60 parę milimetrów. Docelowo br poleci HP 68, czyli średnica otworu 97mm. Będzie zdecydowanie większy, powinno wyglądać ok. Ewentualnie jeszcze jak Pawel S sugeruje, można by zrobić ścięcia też ku dołowi, żeby zmniejszyć bardziej wizualnie front. Nie chciałbym przekładać br na tył ze względu na planowane umiejscowienie w pomieszczeniu, dodatkowo musiałbym zmniejszyć wysokość monitora, żeby jakoś to wyglądało i żeby zachować litraż zwiększyć głębokość, przez co mogą się zrobić trochę kobylaste. Zrobię jeszcze kilka wariantów, wyrenderuję i się zobaczy.
Też właśnie szukałem długo kogoś kto by mi zrobił kilka pcb i w końcu znalazłem:)
GG: 28591440 - Mariusz.
Maila już nie będę tu wrzucał, na gg jest często więc myślę że to wystarczy
nonameplum, bardzo ładne monitorki, tylko nie popełnij tego samego błędu który popełniłeś przy budowie kolumn, w których same monitory były trochę za duże w stosunku do podstawy (tam były to stare felgi czy jakoś tak)
Tutaj jest powiedzmy na styk, trochę mniejsze podstawy i będzie nieładnie :)
Też zgrabne, chociaż nie lubie nadmiernych skosów, pogrzebowo to troche wygląda
@Benek, rozumiem, że przesunięscie wysokiego od osi jest zamierzone ? Bo trochę tak wygląda :)
Z czym będziesz łączył 15kę awx? Bo widzę, że dj_zibi z seasem 22ką
I 2gie pyt. - Lakierowałeś wałkiem albo pędzlem ? Bo wygląda naprawdę profesjonalnie, jak z pistoletu
To 27tbfc/g Ja poszedłem bezkompromisowo i mam 12litrów bude, by to jakos wyglądało trzeba było "wysmuklic" ją. Fazki na dole podyktowane były tym że dostałem fornir o 1cm za wąski, coś trzeba było wymyślić
@Benek, rozumiem, że przesunięscie wysokiego od osi jest zamierzone ? Bo trochę tak wygląda
przesuniete jest o 10mm od osi GDNa
i tak, to bylo celowe
z takim ustawieniem byly robione pomiary
zibi, dalbym mniejszy skos na gorze kosztem przestrzeni na dole
jak postawisz na stole czy szafie (wiem ze tego nie zrobisz, ale wiele osob tak robi) to beda ciezko wygladaly
Skomentuj