Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie glosniki?

Skomentuj

Wavecor TW030 WA10, Aurum Cantus AC130Mk2, Usher 8955a
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Świetny dobór przetwornikow
        Grają dobrze i nie wiele kosztują... no moze poza basem
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No fakt. Sporo kosztuje, jednak mnie udalo sie je kupic uzywane niemal za pol ceny.
          8955 robi naprawde swietna robote. Bass bardzo zroznicowany, z p...nieciem. Moje 3 way stx stoja teraz smutne hehe

Skomentuj

Chyba czas już odsprzedać podłogówki na 8935a i 9930 :)

Skomentuj

Projekt będzie gdzieś opisany?

Skomentuj

Bedzie opisany w odpowiednim dziale. No chyba ze polegne na fornirowaniu....:P

Skomentuj

Korzystają z wolnej chwili zabawa w tuning pokoju. Nowe okablowanie i może w tym tygodniu będzie czas na podwieszany sufit i oświetlenie.

IMG_20130625_134505.jpg20130625_160518.jpg

Skomentuj

Nie wiem jak to jest ze jak sie za cos wezme to mi baaardzo dlugo schodzi, wzmaczek z pga2311 na pokladzie nabierak ksztaltow
                    Załączone pliki
                    i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                    https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Trafiło się parę dni wolnego więc trzeba sobie przypomnieć co to diy:P
                      Subek do auta w trakcie budowy:) Jak ukończę trafi do gotowych
                      Załączone pliki

Skomentuj

A na czym ?

Skomentuj

@borys gdzie kupiles takie fajne radiatorki na boki ? jakas okazja i polowanie na serwisach aukcyjnych czy razem z obudowa ?

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                            A na czym ?
                            Pytanie o subka czy tyczyło się kogoś innego?:P Jeśli suba to będzie on na głośniku Emphaser EX10T3

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                              Emphaser EX10T3
                              A u mnie grał w 18L :P

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                                A u mnie grał w 18L :P
                                Tak ale w cl:P A u mnie zagra w br, w testowej budzie sie sprawdził, tu ma kilka l więcej niż byda testowa i odpowiedni br:)

Skomentuj

Zamieszczone przez bawolek Zobacz posta
                                  @borys gdzie kupiles takie fajne radiatorki na boki ? jakas okazja i polowanie na serwisach aukcyjnych czy razem z obudowa ?

http://www.ebay.com/itm/2107-Full-Al...item1c28edb327

To jest cala obudowa, jest tego pelno na ebayu. Pozdr
                                  W razie czego to polecam uzytkownika along1986090

http://www.ebay.com/sch/along1986090...p2047675.l2562
                                  i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                                  https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Coś czuje że będzie zbiorowe zamówienie Jestem chętny na 1pcs.

Skomentuj

A orientuje się ktoś, gdzie dostać łatwo takie fajne śrubki na imbusy co są wkręcane właśnie np. w fronty obudowy takich w/w wzmacniaczy ?

Remont w domu a ja skrzynki klepie .... :rolleyes:
                                      Załączone pliki

Skomentuj

najgorzej to profesjonalnie obrobić taki front.

iron piękny fornir:-)

Skomentuj

Ja dzisiaj tak frezowalem fronty do Tonsili, ze skonczylo sie na koniecznosci dociecia dwoch nowych i kolejnego frezowania. Myslalem, ze porabie te wszystkie dechy w pizdziec... hyh.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X