Zamieszczone przez lklukasz
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Q Zobacz postafirma Beyma ma coraz mniej powodow do dumy i trudno ich obecne produkty doceniac gdy tak naprawde kupuje sie kota w worku. Z tego zreszta powodu stracilem kompletnie zainteresowanie glosnikami tej marki (prywatnie nigdy mnie nie interesowaly).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaA czy ta Beyma jest naprawdę taka tania? Czy np. Seas nie jest alternatywą?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postabedzie jeszcze szpachla
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaSeas nawet nie ma glosnikow 12 calowych, a juz napewno nie w cenie 260zl za sztuke.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaa w stx nie ma?
Skomentuj
-
Skoro mowa o "trzydziestkach".
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaBeyma do kitu, Seas slaby, kuurde, co tu sie juz porobilo, wszycho do bani.
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaCzy znasz glosnik innej marki, ale o tej samej budowie ( lekka membrana papierowa, zawieszenie piankowe i magnes kobaltowy, z faradayem w napedzie ) za nizsza cene?
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postahttp://www.skleptonsil.pl/704532/gdn...3-8-ohm-kobalt legenda powróciła
WOW! Cena wysoka, ale jak na 30 z kobaltem to i tak taniocha Brawo Tonsil..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta0 dB wzmocnienia to po prostu sygnał wejściowy = sygnał wyjściowy na wejściowym buforze.
Ja też cosik działam:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaPowiedzmy.
0 dB - 1x
3 dB - 1.41x
6 dB - 2x
12 dB - 4x
MAX - około 14 dB, czyli 5x
Stosunek sygnału wyjściowego z bufora do sygnału wejściowego (u mnie). Niektóre źródła mają mają małą amplitudę :(
Co do E-450 na zdjęciu - standardowo, ładnie wygląda :)Last edited by .3lite; 20.05.2014, 20:54.
Skomentuj
Skomentuj