Są gusta i guściki ;>
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Mają w sobie coś
Szczegolnie jak wiem, ile pracy trzeba wlozyc w ich zaaplikowanie - nie mam frezarki i wszystko co widac robilem wyzynarką;>
Podoba mi sie ich inność - teraz wiekszosc glosnikow ma okragle kosze.
Nowy własciciel był bardzo zadowolony wiec nie tylko mi sie podobają
[ Dodano: 2007-11-18, 16:20 ]
*wyrzynarką
Skomentuj
-
A ja mysle ze warto wziac te lepsze nie mowie tu o tych za 40 zl ale tak za 20 -30 to warto jest to znacznie lepszy sprzet niz to z top toolalbo inne badziewie jezeli porzadniej a tanio to proline a jak juz calkiem porzadnie to wiadomo irwin, stanley ale to juz wieksza kasa ale i sprzet na lata, nie karzdy jednak buduje co chwila nowe kolumny bo wielu po prostu buduje sobie kolumny i dlugo nic i dla tych wlasnie polecilbym te tansze :razz:
Pozdrawiam!!!
Skomentuj
-
jakbym był stolarzem i używal tego na codzień to może i kupiłbym nawet takie za 100zł.
Ale niestety , choć używam ich dość często - pare razy w tygodniu, to te ściski za pare zł doskonale się sprawdzają , nic się z nimi złego nie dzieje.
Zamiast wydawać kase na ściski zainwestuj w głośniki lepiej ;]
Zresztą to interesujące że każdy boi się 50zł więcej w głośniki wsadzić, ale nie ma problemu z kupowaniem ścisków za 30zł, których przecież potrzeba z 6 conajmniej żeby cokolwiek zrobić ;]
Skomentuj
-
Zresztą to interesujące że każdy boi się 50zł więcej w głośniki wsadzić, ale nie ma problemu z kupowaniem ścisków za 30zł,
Pozdrawiam !!!
Skomentuj
-
te sciski kosztowaly chyba po 9pln bo maja szeroki plaskownik, jeden mam tajszy po 6pln z polowe wezszym i jednak warto dolozyc te 3pln/sztuka
mam pol metrowy kosztuje chyba 12pln (w leroyu)
ogolnie bardzo wygodna sprawa, nie trzeba uzywac wkretow, kanty idealnei spasowane... nigdy wiecej nie bede skrecal obudowy
co do zajetej kuchni to 2 godzinki i byl znowu porzadeczek wiec obylo sie bez nerwow
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mIKImam pol metrowy kosztuje chyba 12pln
Zamieszczone przez mIKInigdy wiecej nie bede skrecal obudowyZamieszczone przez mIKIco do zajetej kuchni to 2 godzinki i byl znowu porzadeczek wiec obylo sie bez nerwow
Skomentuj
-
wiem co mowi Pawel S heh... widzielem jego pokoj w czasie roboty w sumie kiedys u niego testowalem frezarke, 5min zabawy a caly pokoj w pyle :)
ja mam na szczescie piwnice, tylko graciarnie mam razem z pierdolami taty i troche ciezko w koncie wszystko rozstawic :)
ale juz walcze aby wywalic jego graty w inne miejsce i zrobic sobie caly pokoj dla siebie i wszystko tam miec a nie porozwalane po 3 roznych pokojach i latac za wszystkim co 5 min :)
Skomentuj
Skomentuj