Zamieszczone przez Pogromca mitow
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postado 12,500 kosztowala 10zl. nie wiem ile 4 warstwowe
wiem tylko ze wymiana wsyzstkiego kosztuje tyle co regeneracja u nich! :p
a nie odpisuja bo maja urlop
Cena cewki do W.30.500.2x2 PP.
"Dzień dobry,
Cena za sztukę wynosi 25,00 zł plus koszt przesyłki 14,00 zł. – przelew lub 19,00 zł. – pobranie"
Skomentuj
-
Nie tylko przy berylach, ogolnie przy twardych kopulkach, ktore zawsze maja swoj breakup. To czy ktos bedzie z tym walczyl, czy oleje zalezy juz tylko od konstruktora. Co kto lubi.
Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz postaJakie to były naprzyklad?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postatez takie kombinacje z 15" przerabialem, czy to ma sens i gra dobrze weryfikuje tak jak wspomnial marian, pomieszczenie. W pokojach do 30m2 mialem sporo problemow ale 60m2 juz bylo fajnie
cadrioid tak jak i dipol umożliwiają redukcję wpływu pomieszczenia .
I rzeczywiście działa , mimo że udało mi się dość kiepski cardioid uzyskać to redukcja promieniowania w tył i na boki jest wyraźnie słyszalna .
W pomieszczeniu od razu słychać różnicę jak załączy się dipol .
Mam już kolejne 2 beymy :)
Ciekawym rozwiązaniem jest Controlled Acoustic Bass System który za pomocą 4 subów umożliwia w praktyce pozbycie się odbicia od tylnej ściany .
Tym samym eliminacje modów pomieszczenia .
Testy pokażą czy warto się w to bawić .
Tym czasem finał :
i musiałem się pożegnać z tym zawodnikiem :
Będę tęsknił , jeden z topowych średniaków na rynku .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNie tylko przy berylach, ogolnie przy twardych kopulkach, ktore zawsze maja swoj breakup. To czy ktos bedzie z tym walczyl, czy oleje zalezy juz tylko od konstruktora. Co kto lubi.
Roznie. Tanie tangbandy, beymy, sba, seas, wavecor i tak dalej... Piszac tanie, mam na mysli ceny ponizej 200zl.
Skomentuj
-
Bardzo to raczej nie. Z reszta, zalezy ktore glosniki. Poza tym przy pomiarach TSP latwo o bledy w pomiarze i analizie. Ja tu sie duzo kiedys motalem, teraz poszedlem droga mlota i cepa. Mierze odpowiedz glosnika w obudowie zamknietej po pewnym wygrzaniu, potem mierze TSP i sprawdzam jaka metoda daje mi najbardziej zblizone symulacje do tego, co zmierzylem skalibrowanym mikrofonem.
Skomentuj
Skomentuj