Zamieszczone przez jamess8
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez kotti7 Zobacz posta
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaWątek bardzo dawno temu trącił marketingiem i wskazywałem to na początku. Wtedy były sprzeciwy do tego co napisałem a dzisiaj zaczynają się żale.Last edited by jamess8; 07.12.2016, 22:07.
Zostaw komentarz:
-
-
UWAGI MODERATORA
Wątek bardzo dawno temu trącił marketingiem i wskazywałem to na początku. Wtedy były sprzeciwy do tego co napisałem a dzisiaj zaczynają się żale.
Proszę wszystkich, aby zmienić ton wypowiedzi i zawierać tylko merytoryczne dyskusje.
W innym wypadku wątek zamknę i tylko dyskusje w dziale gotowych konstrukcji, będą dopuszczalne na temat e450.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez jaskiniowiec Zobacz postaA tak właściwie ten układ powinien być przekonstruowany, zachowana tylko topologia a przerobiony układ filtrów i zasilań .
Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
Po takich nowościach wiem czemu mam taką nie chęć żeby go skończyćnapisz może co byś widział w takich zmianach i czy część tych zmian idzie ogarnąć na pcb z grupowego
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Zostaw komentarz:
-
A tak właściwie ten układ powinien być przekonstruowany, zachowana tylko topologia a przerobiony układ filtrów i zasilań .
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez jaskiniowiec Zobacz posta:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez kotti7 Zobacz postaPojedynczy i wychodzi trochę drożej, coś innego?
Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez lokiec3 Zobacz postaStawiam na:
http://www.ti.com/lit/ds/symlink/opa627.pdf
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez jaskiniowiec Zobacz postaMnie zastanawia tylko to, tyle osób układ złożyło itp, bo wątpię że ludzie nie testowali rożnych opków i nikt się nie podzielił swoimi spostrzeżeniami . Leciwy, kultowy, układ , a rozwiązanie jest na wyciągnięcie ręki na allegro w przedziale cenowym 20-30 zł - koniec podpowiedzi .
http://www.ti.com/lit/ds/symlink/opa627.pdf
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez jaskiniowiec Zobacz postaMnie zastanawia tylko to, tyle osób układ złożyło itp, bo wątpię że ludzie nie testowali rożnych opków i nikt się nie podzielił swoimi spostrzeżeniami . Leciwy, kultowy, układ , a rozwiązanie jest na wyciągnięcie ręki na allegro w przedziale cenowym 20-30 zł - koniec podpowiedzi .
Zostaw komentarz:
-
Które dokładnie?
Wejściowe kiedyś braliśmy northa, i powiedzmy że były ok.
Reszta zamienniki.
Zostaw komentarz:
-
Mnie zastanawia tylko to, tyle osób układ złożyło itp, bo wątpię że ludzie nie testowali rożnych opków i nikt się nie podzielił swoimi spostrzeżeniami . Leciwy, kultowy, układ , a rozwiązanie jest na wyciągnięcie ręki na allegro w przedziale cenowym 20-30 zł - koniec podpowiedzi .
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaCałkowicie popieram powyzsza opinię. Sluchalem na muses 8820 i jrc4580 to ten 4580 gral przeciętnie, ale przynajmniej dalo sie tego sluchac w przeciwienstwie do 8820 - ostro i sucho, b. slabe granie na jedno kopyto. Po dolaczeniu MCapa Borysa sluchalem na Jrc4580 i jest troche lepiej.
To chyba zostaje mi na razie wyjscie 2, bo moja wiedza jest jeszcze zbyt mala.
Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
Całkowicie popieram powyzsza opinię. Sluchalem na muses 8820 i jrc4580 to ten 4580 gral przeciętnie, ale przynajmniej dalo sie tego sluchac w przeciwienstwie do 8820 - ostro i sucho, b. slabe granie na jedno kopyto. Po dolaczeniu MCapa Borysa sluchalem na Jrc4580 i jest troche lepiej.
To chyba zostaje mi na razie wyjscie 2, bo moja wiedza jest jeszcze zbyt mala.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: