Na poczatku wszystko było ok elegancko chulał dopiero po jakims czasie sie zaczeły problemy był u kilku mechanikow i kazdy był bezradny. Pb rozni sie troche od lpg W benzynie sa rozne dodatki pomagajace w smarowaniu silnika itd nawet co zostaje po wyschnieciu benzyny i gazu lpg , po benzynie jest tłusto a po gazie wszystko płowieje jest wysuszone
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez cioraSubaru w kazdym modelu matuje boxery to znak rozpoznawczy tej marki
u nas sprzedaja tylko 4 modele samochodow. ale oni produkuja takze male samochodziki miejskie i tam sa normalne rzedowki. kolezanka miala JUSTY z 3 cylindrwoym silnikiem - ale to brzmialo :twisted:
szkoda tylko ze sie nie miescilem za kierownica :cry:
Skomentuj
-
ja miałem tylko jeden golfa 2 te sa taty ale jak skoncze prawko to moge brac ktory chce
Subaru nie produkuje małych miejskich autek w ofercie maja chyba tylko 6 samochodow chyba ze chodzi ci o R2 i justy i to na rynek usa i uk ktore jest zadko spotykane u nas na drogach ja nawet tego jeszcze nie widziałem
Mi to sie marzy takie subaru WRX STI 1.8 ale to trzeba troche popracowac chyba ze tata kupi :mrgreen:
[ Dodano: 2009-04-21, 19:11 ]
Nie myslcie ze jestem jakims kolesiem ktory ma nadzianych rodzicow i 3 samochody moj tata sie tylko zajmuje handlem samochodami i ma warsztatat blacharsko-lakierniczy trzeba sie uczyc na przyszłosc nie jeden silnik juz rozebrałem :grin: i co warzne dziala
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dulin7Nie potrzeba zadnego smarowania. po prostu na gazie miales uboga mieszanke i powypalalo zawory, na benzynie tez gdy dojdzie do zubozenia ktore bedzie sie utrzymywalo to powypala zawory. a smarowac w silniku to ma olej a nie paliwo i tyle.
Gaz jest paliwem suchym, nie ma właści smarujących jak benzyna. Ta osiadając się zmniejsza tarcie elementach.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cioraSubaru nie produkuje małych miejskich autek w ofercie maja chyba tylko 6 samochodow chyba ze chodzi ci o R2 i justy i to na rynek usa i uk ktore jest zadko spotykane u nas na drogach ja nawet tego jeszcze nie widziałem
stare kanciate, cos jak pierwsza micra. 1,2 litra, 3 cylindry, naped na 4 kola (dolaczany tyl linka) i super brzmienie silnika
szkoda tylko ze przez brak regulacji kierownicy i za dluga dzwignie zmiany biegow nie miescilem sie za kierownica :|
a co powiesz o PLEO?
R1?
nie wspominajac o juz nie produkowanych lub takich tylko na rynek azji (np te smieszne mini/mikro/nano busy )
Mi to sie marzy takie subaru WRX STI 1.8
STI byly tylko 2,0 i 2,5 (na rynek USA)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserZe spalaniem 12l/100km... kazdy by sprzedał, tylko nikt nie kupi hehe. Nawet za 12tys.
Taka vectra bierze w mieście 9-10l, na trasie da się zejść do 6-7l, nie powiesz mi chyba, że passat 1,8 spali mniej, bo akurat w to nie uwierze.
Kadett GSi(2.0 130km) pod moją nogą pali 9l w mieście.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserOPli nie polecam, co z tego ze tanie czesci itp, to jest jak polonez i tak.
Zamieszczone przez pegelmesserNo i pala duzo.
melisław, nie wiem jakim budrzetem dysponujesz, ale moze zamiast pakować się w Vectre lepiej wybrać Astre G?? Za tą sama cene powinieneś znaleśc coś młodszego i mniej wyeksploatowanego. Co do Golfa III to dobre auta, tylko że ciezko będzie znaleść zadbany egzemplarz, a nawet jak taki znajdziesz to tanio go nie kupiszA no i blachy słabe, mkII już lepsze ma :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserZe spalaniem 12l/100km... kazdy by sprzedał, tylko nikt nie kupi hehe. Nawet za 12tys.
Skomentuj
Skomentuj