Zamieszczone przez BraWo
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaTak :) :)
za jakiś czas przymierzam się do zmiany mojej prywatnej Skody Roomster i bardzo leży mi takie zestawienie. Ciekawe jak Ci się będzie jeżdziło
Pozdrawiami SZEROKOŚCI :)
Skomentuj
-
Dobry wieczór. No to i ja się pochwalę, od miesiąca przemieszczam się takim oto wozem zza wielkiej wody.
P.S. Nawiązując do audio to auto jest jest w najbogatszej wersji nagłośnieniowej czyli 9 głośników Infinitytzn 7 bo midbasy w przednich drzwiach ktoś niedobry zdemontował.
Pozdrawiam!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bart210 Zobacz postaPo co ściągać auto z takim fajnym silnikiem i przerabiać na lpg?
P.S. Co do niszczenia silnika przez gaz to najgłośniej krzyczą Ci którzy nigdy gazu nie mieli.
Skomentuj
-
Bez urazy ale rozkładają mnie na łopatki takie teksty.
Zamieszczone przez bart210 Zobacz postaPo co ściągać auto z takim fajnym silnikiem
Zamieszczone przez bart210 Zobacz postai przerabiać na lpg?
Dodam tylko, że auto kupiłem w Polsce w dodatku w moim mieście i miało już zamontowaną instalację LPG. Co nie zmienia faktu, że gdybym np. sprowadzał auto to również zamontował bym gaz.
Skomentuj
-
Negatywne opinie na temat gazu sa powielane zazwyczaj przez osoby, ktore mialy stycznosc z samochodem, ktory albo mial zla instalacje gazowa albo nie nadawal sie do gazu, a ktos go do niego przystosowal, albooo jedno i drugie.
Zakladanie gazu do samochodu z duzym silnikiem ma jak nabardziej sens. Mozna sie cieszyc mocnym i szybkim autem, do ktorego koszty paliwa rownaja sie zwyklym samochodzikom-dupowozom z malutkim silnikiem benzynowym.
Co ciekawe, w stanach w duzych miastach bardzo wiele pojazdow jest napedzanych LPG, np policja, karetki, straz etc. Korzysci sa wymierne ale zwykli amerykanie jeszcze nie widza w tym nic ciekawego, bo jednak ceny benzyny nadal sa niskie w porownaniu do cen w europie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postanie widze nic dobrego w instalacjach lpg
jezdze tylko benzyniakami
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postaNo z tym lpg to trochę przeginka, to tak jakby ktoś zagazował subaru imprezę sti, bo mu za dużo paliła Nie lepiej było kupić z mniejszym silnikiem?
Zamieszczone przez macgap90 Zobacz postaP.S. Co do niszczenia silnika przez gaz to najgłośniej krzyczą Ci którzy nigdy gazu nie mieli.
Skomentuj
-
U mnie w domu były już 3 samochody z LPG (fiat, opel, BMW (323 żeby nie było że 316) auta przejeździły po minimum 80tyś (opel właśnie wkroczył w fazę 200tyś) na gazie z żadnym nie działo się absolutnie nic tylko tak jak już wcześniej wspominałem instalacje musi zakładać człowiek który ma o tym pojęcie, a nie "Wiesiek ze Staszkiem" w szopie za stodołą za flaszkę samogonu.
Skomentuj
-
Im bardziej paliwożerny silnik tym większa korzyść z instalacji LPG. I proszę nie wyskakiwać z tekstami typu: "profanacja LPG do takiego auta..." - no właśnie, do jakiego auta? To jest zwykłe auto. A najlepsze są komentarze typu: nie trzeba było kupić mniejszego? No własnie dlatego kupiłem duży z LPG, żeby na stacji płacić tyle co inni za wspomniany przez Pogromcę mitów dupowóz malutkim silnikiem benzynowym.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bociek14 Zobacz postaNie porównuj chryslera do jakiegoś sportowego auta bo takie porównanie nie ma najmniejszego sensu. To auto wychodziło w 2 wersjach silnikowych 3.5 i 2.7 - spalanie na podobnym poziomie z czego jednostka 2.7 jest bardziej awaryjna. A przeginką to jest płacenie x2 na stacji tylko dlatego z bliżej nie uzasadnionego powodu.
Skomentuj
Skomentuj