mal999, rzeczywiście jak za tą cenę to nie najgorszy sprzęt
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rowery i akcesoria
Collapse
X
-
Zamieszczone przez brencikPytanie: czy "przymierzales" rower przed zakupem?
Ile osób tak naprawdę kupuje rower na zamówienie (rama).To nie profesjonalny peleton,gdzie każdy dostaje rower tylko i wyłącznie pod siebie.
Lampki i licznik jak najbardziej odpowiednie,tylko polecam akumulatory,bo te baterie nawet pół sezonu nie wytrzymają.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez majkipeChyba nie będzie w Protour-rze śmigał żeby to miało aż tak kolosalne znaczenie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez malutkizwystraczy jechac 20 km na za małym rowerze a po kilku takich kursach poczujesz w czym jest różnica
Skomentuj
-
Jak nie to kiepsko, to tak jak kupowanie kolumn bez odsłuchu.
Logiką jest ze jak kupujesz rower i chcesz na nim troche pojezdzic to sie przymierzasz do tego co chcesz kupic...
Skomentuj
-
Sezon się zaczął :smile: Ja już sobie trochę pojeździłem,dostałem nawet plecak z bidonem w prezencie od kumpla z Niemiec,bardzo fajna sprawa.
Niestety okazuje się że mój rower jest na wykończeniu: muszę wymienić suport,pedały,klocki hamulcowe...czyli to co się najbardziej zużywa. Niestety nie mam kasy na takie rzeczy teraz i muszę sobie jakoś radzić.
Jak by ktoś był zainteresowany:
Tanio,nawet bardzo...i do tego dorzucę oryginalną sztycę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marianSezon się zaczął
Niestety okazuje się że mój rower jest na wykończeniu: muszę wymienić suport,pedały,klocki hamulcowe...czyli to co się najbardziej zużywa.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez malutkizw normalnie eksploatowanym rowerze moze i tak ale nie w rowerze używanym do downhilu (czy może się myle?)
Skomentuj
-
Najlepsza kadencja to 90 obr/min . Za duze obciązenie nie jest zdrowe, kolana nie sa z tytanu.
To dość typowe dla ludzi na szosowych rowerach, zawsze mają zajechane 2 najmniejsze przełożenia z tyłu gdzie ja ich (w co prawda rowerze MTB) ale bardzo rzadko używam bo przy kadencji 90 musiałbym jechać minimum 40km/h. Nie wierze zeby ludkowie szosówkami trzymali ciagle takie tempo albo i wyższe (więsza korba i większe koła). Po prostu jadą na śmiesznie niskich kadencjach.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserA gdzie przerzutki? Kiepski pomysł.
Kolarzówka jest na szosę więc może mieć nawet i singla.
Skomentuj
Skomentuj