marian: skakał tym rowerem? zjazdy itp. To by można jeszcze wyjasnić, zwłaszcza jak cięzki rowerzysta.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rowery i akcesoria
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaskakał tym rowerem? zjazdy itp.
No, ale tak jak piszesz, to można wyjaśnić stylem jazdy.
Niestety są ludzie którzy po prostu nie znają stopnia wytrzymałości różnych części, elementów... zwłaszcza w tańszych rowerach.
Ja na tym swoim starym na prawdę robiłem cuda i jakoś nic nie popsułem. A tu masz, dajesz innej osobie i zajeżdża go w sezon, koła pokrzywione, przerzutki rozwalone, manetki pourywane...
Skomentuj
-
po chodnikumaskra jakie siodelko twarde ma ta merida! ale z roweru jestem mega zadowolony jupi
zadnego wyboju nie czuc amor dziala b dobrze, na chodniki 10cm wjezdzam bez bolu i prawie nieruchomo ster idzie :P chyba bede jezdzil w teren bo po trawnikach wieksza frajda niz po asfalcie :P znajomy polecil zelowe siodelko SELLE ROYAL ale cena 250pln nie zacheca na dzien dzisiejszy :P dopiero w wakacje chyba zakupie jak bedzie dalej bolec :P
spodenki z pampersem nie wchodza w gre... ja nie uzywam roweru do przejazdzki tylko jako srodka transportu bo juz mam dosyc manualnej skrzyni biegow :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postascigalismy sie po zakupy promocyjne, ale ona oszukiwala :p
przewrocilem sie na lodzie ktory byl na drodze po porannych przymrozkach
30-35km/h jadac z gorki i bez zadnego ostrzezenia leze na ulicy :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaprzewrocilem sie na lodzie ktory byl na drodze po porannych przymrozkach
30-35km/h jadac z gorki i bez zadnego ostrzezenia leze na ulicy :/
A jeśli widziałeś że był przymrozek..ja bym deko zwolnił z tej górki :)
Skomentuj
Skomentuj