Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

marian: skakał tym rowerem? zjazdy itp. To by można jeszcze wyjasnić, zwłaszcza jak cięzki rowerzysta.

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
      skakał tym rowerem? zjazdy itp.
      Tak, typowa streetówka.
      No, ale tak jak piszesz, to można wyjaśnić stylem jazdy.
      Niestety są ludzie którzy po prostu nie znają stopnia wytrzymałości różnych części, elementów... zwłaszcza w tańszych rowerach.
      Ja na tym swoim starym na prawdę robiłem cuda i jakoś nic nie popsułem. A tu masz, dajesz innej osobie i zajeżdża go w sezon, koła pokrzywione, przerzutki rozwalone, manetki pourywane...

Skomentuj

2dni jazdy za mna. 6x po 10min jazdy :P dupa boli jakbym na kamieniu 2dni siedzial....

Skomentuj

To po czym Ty jeździłeś ? Spodenki z pampersem u mnie dają radę
          http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

po chodniku maskra jakie siodelko twarde ma ta merida! ale z roweru jestem mega zadowolony jupi zadnego wyboju nie czuc amor dziala b dobrze, na chodniki 10cm wjezdzam bez bolu i prawie nieruchomo ster idzie :P chyba bede jezdzil w teren bo po trawnikach wieksza frajda niz po asfalcie :P znajomy polecil zelowe siodelko SELLE ROYAL ale cena 250pln nie zacheca na dzien dzisiejszy :P dopiero w wakacje chyba zakupie jak bedzie dalej bolec :P

spodenki z pampersem nie wchodza w gre... ja nie uzywam roweru do przejazdzki tylko jako srodka transportu bo juz mam dosyc manualnej skrzyni biegow :P

Skomentuj

a ja dzisiaj przypadkiem wrocilem na rower
              spoznilem sie na autobus do pracy, a na taxi nie mialem kasy. wiec wrocilem po rower. powolutku jechalem, hamowalem przed zakretami, ale frajda i tak byla
              nawet mniej boli niz chodzenie
              tylko z wsiadaniem i zsiadaniem sa problemy

Skomentuj

a co ty plamany? :P

Skomentuj

tym razem tylko obity
                  prawie miesiac lezalem w lozku po wypadku

Skomentuj

pod pociag wpadles?

Skomentuj

dostal w biodro od babci na wozku elektrycznym, w czasie zakupow w biedronce :P

Skomentuj

scigalismy sie po zakupy promocyjne, ale ona oszukiwala :p

przewrocilem sie na lodzie ktory byl na drodze po porannych przymrozkach
                        30-35km/h jadac z gorki i bez zadnego ostrzezenia leze na ulicy :/

Skomentuj

Chyba musisz zacząć jeździć w kombinezonie dla motocyklistów :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                            scigalismy sie po zakupy promocyjne, ale ona oszukiwala :p

tak to jest jak sie zimowek w rowerze nie ma xD

Skomentuj

Nie to nie opony

Skomentuj

Na lód zadna guma nie pomoże, jedynie kolce

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                                  jedynie kolce
                                  Nie wiem w czym problem
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    I to jest jedna z tych rzeczy która mnie trzyma z dala od jazdy w takich warunkach po ulicach, bo w terenie to inaczej.
                                    A jeśli widziałeś że był przymrozek..ja bym deko zwolnił z tej górki :)

Skomentuj

Caly problem w tym ze nie bylo zadnych oznak oblodzenia! Droga byla calkowicie czarna.
                                      Przejechalem przeciez pol drogi do pracy i niczego sie nie spodziewalem :/

Skomentuj

Zaczynam składać do kupy grata na ramie gianta XTC z przed 11 lat, ale rama do malowania. Za to dzisiaj miałem problem z odkreceniem kasety. dopiero w 3-cim serwisie udało się odkręcić :)

Skomentuj

A ją się po żale Panowie jestem po operce i niestety nie mogę jeszcze przez miesiąc jeździć :(

Skomentuj

Czaruję...
                                          X