Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ciekawe ile waży taki rower, bo podejrzewam że całe koło to jest jedno wielkie łożysko.

Ogólnie fajny, tylko siodełko i kierownica po wuju.
    Jak by to zrobili w takim stylu jak koła, czyli bardziej nowoczesnym, to by był bajerancki.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      spodenki juz takie dobre nie sa. wkladka ocierala mnie o uda po przejechaniu tych 30-40km. noi tylek jednak bolal... ale to raczej od tego ze dawno nie jezdzilem
      Po przerwie w jezdzeniu co najwyżej sama dupa może boleć, a otarte uda to już problem z ciuchami. Kiedyś temat przerabiałem, pomogły mi spodenki z wkładka od 4F.

Skomentuj

A czy ktos moze tutaj uzytkuje rower poziomy?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
          A czy ktos moze tutaj uzytkuje rower poziomy?
          ja, ale stacjonarny :P

Skomentuj

Ja mam rower poziomy jak wypije za dużo.

Skomentuj

Coś się powoli dzieje, 2 dni i wyjedzie. Malowanie ramy w wietrzny dzień mozna uznać za udane.

Skomentuj

A strzel fotkę od przodu, z góry i lekko z boku, tak żeby kierownicę było widać.

Skomentuj

Nie na temat...
                  Dragon, te fazany som żeś uszczelił? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                    A strzel fotkę od przodu, z góry i lekko z boku, tak żeby kierownicę było widać.
                    wieczorem coś wrzuce. Kiera jest gięta na krótkim mostku, na zdjęciu wygląda jakby prosta była

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                    Dragon, te fazany som żeś uszczelił?
                    Za cholere nie wiem co to są fazany, nawet google nic nie podpowiedziało, ale zgaduje że chodzi o zwierzynę w rogu - ja się do nich nie przyznaje

Panowie możecie polecić sprawdzony sposób na ochrone stóp i butów przed ulewnym deszczem ? obecnie mam buty przewiewne SPD i zachodze w głowe czy kupować jakieś ochronne pokrowce czy specjalne buty.

Skomentuj

http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

marian:

Skomentuj

Do czego ten rower będzie?
                          Wygląda jak połączenie streeta z XC.

Skomentuj

Rower jest przeznaczony do jazdy w górach. Wybór takich podzespołów a nie innych bo po prostu już je miałem, zostały tylko zregenerowane i odświeżone wizualnie. Kiera i wysokość amorka jak do pseudo zjazdówki reszta typowy XC. Mix trochę chory ale to jak się jeździ i co nie pasuje okaże się w majowy weekend na ścieżkach wokół skrzycznego. Jedyny nakład finansowy to były hamulce i opony. Jak się da jeździć to konfig pozostanie, ale już wiem że bede musiał przetestować dłuższy mostek.

Skomentuj

Z dzisiejszego wypadu:

W tle zarośnięta trasa DH/FR na której kiedyś się odbywały zawody.
                              Jak znajdę jakieś fotki z tamtych lat to wkleję.

Skomentuj

Dragon, nie boisz się o główkę ramy?

Skomentuj

Głowka jest pęknięta lekko od spodu, mocowanie hamulca z tylu jest pęknięte. Rama ma ok 11lat i przez 2-3 lata służyła mi kiedyś do zjazdów i skakania. Żyje i żyć będzie bo z ostrą jazda dawno skończyłem, teraz spokojna jazda w terenie górskimi tyle. Czego się bać :)

Skomentuj

Przez pęknięty przedni amortyzator trafiłem na tydzień do szpitala (gdzie leżałem nieprzytomny cały czas)... Także ostrożnie z tym...
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

a tak sie prezentuje Wasz admin na rowerze
                                      na pierwszym i ostatnim zdjeciu z 10-letnim siostrzencem Filipem (ten sam jest na zdjeciach moich kolumn na vifach)

Skomentuj

A co to???? masa krytyczna była???

Nie rozumiem - po cholere robią takie zamieszanie...
                                        Piątek 18'00 centrum Krakowa i przez to całe miasto zakorkowane.

Skomentuj

Co miesiac jezdzimy.
                                          Jezeli w krakowie rowerzystow jest az tylu ze miasto korkuja to tylko pogratulowac

Skomentuj

Czaruję...