Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Seria Alvio badz Deore z nizszej polki osprzetu nie kupuj(Acera,Tourney) z tym ze dzisiejsze Alvio i Deore nie jest juz to co lata temu no ale dla przecietnego użytkownika roweru taki osprzęt w zupelności wystarczy powiedzialym ze jest nawet az nadto:)

---------- Post dodany o 19:28 ---------- Poprzedni post o 19:24 ----------

Tarczówki to juz bardziej dla zaawansowanych rowerzystow:)pozatym jak inwestowac w tarczowki to tylko cos z serii Avida albo jak juz to bawic sie w hydrauliki ale minimum cos z shimano,tektro Formuła i inne odpadaja:).V-ki przy dobrych klockach maja dobre skuteczność hamowania ale kola powiedmzy pośredniej jakości często sie centruja i taki hamulec wymaga czestej regulacji,

Skomentuj

Zamieszczone przez lonevolf Zobacz posta
      a co macie przeciwko tarczą ??
      pisalismy o tym nie raz ze tanie tarcze sa gorsze niz dobre v-ki

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
        moze jakies konkretne propozycje?i ile taki rower powinien kosztowac?:)
        mam na myśli coś takiego:
        http://allegro.pl/stevens-city-flyer-i4033014212.html
        i nie zrażaj się że to "damka" taki układ ramy jest bardzo wygodny do jazdy po miescie gdzie czesto schodzi się z roweru, a jak ma być w 90% do takiej jazdy to taki typ roweru jest perfect :)

Skomentuj

W moim gronie przyjaciół jest już sześć kandsów/lazaro i każdy chwali. Ja mam mtb ale kolega ma crossa i jest zadowolony. Sądze ze za ten osprzet i firmowa naklejke trzeba dolozyc ale po co.

Skomentuj

nie okreslilem dudzetu bo nie jestem w temacie chce kupic raczej uzywke bo wiem ze za 1/2-1/3 ceny nowego moge miec uzywany dobry sprzet, no chyba ze w rowerach jest inaczej?:) nie wiem, nie zman sie - z tad moje glupie pytania dzieki za przykladowe propozycje. W sumie myslalem, ze da sie to troche tansza zabawka, w takim razie czy warto brac uzywke?
            Last edited by mIKI; 10.03.2014, 20:33.

Skomentuj

w rowerach ciężko ustrzelić okazję 1/2 ceny, nie mowiac juz o 1/3, chyba, że ktoś nie wie co posiada :)

Skomentuj

miki, słuchaj Brawo, bo bardzo dobrze Ci radzi. Ten Stevens jest na bank sprowadzany, ale na oko widać, że to rower nie do zdarcia. Te wszystkie Meridy, CTMy, KANDSy, o d* rozbić, w porównaniu do Stevensa.

Skomentuj

Cena spoko jak za to co oferuje ale żeby to by l jakiś kozak lepszy od meridy itd?

Skomentuj

Trudny temat do ogarnięcia, jak na kogoś kto się w ogóle na tym nie zna:) myślę że +/- 1000zl mogę wydać na taki rower. Tylko już sam nie wiem czy używane się opłaca brać. Uhh:)

Skomentuj

Jak używka to jakiś już renomowany/uznany.

Skomentuj

wracam do lozka na 10 dni

Skomentuj

taka nakazał lekarz czy Ty nie czujesz się na siłach ?
                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

A taka pogoda :(

Skomentuj

na tyle mam zwolnienie
                              w lozku spedzam pol dnia bo zwariowac mozna

Skomentuj

I jeszcze jedna wazna rzecz przy zakupie roweru bardziej miejskiego. Nie dac sobie wcisnac kol w dynamo w piascie. Taki rower ma wyraznie wieksze opory toczenia. Dzis w dobie baterii litowych i diod, dynamo to juz przeszlosc.

Skomentuj

Polecam takie retro:

http://allegro.pl/mocny-rower-gt-kar...038108803.html

Skomentuj

Paweł, ja już drugi tydzień zacząłem na l4 i mam jeszcze do 21 marca.. i też mnie coś trafia, że na rower nie moge :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Michal93 Zobacz posta
                                      i też mnie coś trafia, że na rower nie moge
                                      szczegolnie ze mam nowe ubrania ktore chcialbym przetestowac :(
                                      dzisiaj bylem w pracy i zapomnialem sprawdzic czy nic sie nie dzieje ze moim rowerem...

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                                        ten rower chyba slabo miejski jest

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                                          ten rower chyba slabo miejski jest
                                          zalezy jakie masz miasto
                                          moje XC ledwo daje rade. przydalby sie full na nasze polskie chodniki :p

Skomentuj

Czaruję...