Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Michal93 Zobacz posta
    opony z kolcami?
    jakbym spodziewal sie lodu to bym jechal wolniej!
    a nikt wiosna nie bedzie jezdzil na kolcach

Skomentuj

Zamieszczone przez Michal93 Zobacz posta
      Panowie co piszą, że Paweł prosi się o gleby - proponuje kiedyś w zimie się przejechać na rowerze :) Często refleks i równowaga potrzebna taka jak do spacerowania po linie :P
      W ziemie calkiem inna jazda jest oi oczywiście frajda:) i zależy po jakiej nawierzchni sie jezdzi czy po lodzie czy po śniegu:) ale ogólnie polecam wrażenia nie zapomniane:),a o glebe na rowerze nie trudno nawet w lecie po deszczu np. zalezy kto jak jeździ jeszcze:)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        jakbym spodziewal sie lodu to bym jechal wolniej!
        a nikt wiosna nie bedzie jezdzil na kolcach
        Paweł spokojnie :) nie miałem na myśli twojego wypadku, wiem jak to czasem wygląda wiosną w zacienionych miejschach. Mam nadzieję że szybko wrócisz w siodło :)
        a opony z kolcami nadają się tylko na lód i ubity śnieg a na asfalcie są bezużyteczne

Skomentuj

dzisiaj jest juz duzo lepiej, wiec mysle ze jeszcze ok tygodnia i bede sprawny
          w poniedzialek trzeba do chirurga po zwolnienie jechac :/

Skomentuj

w poniedzialek trzeba do chirurga po zwolnienie jechac :/
            Byle nie rowerem!

Skomentuj

rower od poniedzialku w pracy stoi pod wiatą
              niestety taxi wchodzi w gre :/

a tutaj maly siniaczek po tygodniu

---------- Post dodany 10.03.2014 o 12:15 ---------- Poprzedni post 09.03.2014 o 15:16 ----------

http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-F274A...rta.htm?id=217
              ktos juz byl w lidlu?
              ja wyslalem kogos po kask - przyda sie

Skomentuj

kask spoko, ujeżdzam 2 lata - nic się nie dzieje :)
                edit, jeszcze okulary mam, nawet 2 pary , ale te z wymiennymi szkłami - patrzy się przez nie super, nie zniekształcają obrazu, tu są jakieś inne, ale może też będą dobre.
                za to używał ktoś koszulek? :)
                Last edited by Michal93; 10.03.2014, 11:38.

Skomentuj

kaski wykupione
                  dziewczyna kupila mi koszulki
                  ale szybko nie przetestuje :/

Skomentuj

jest tego jeden plus - ludzie wiedzą po co to jest, kupują i nie uważają, że to tylko po to żeby wyglądać jak ufoludek :)

Skomentuj

czy ktoś mógłby mi poradzić jaki rower kupić? potrzebuje sprzętu na dojazdy do pracy (ok 2km w jedna stronę) typowo miejskie zastosowanie i od czasu do czasu spacer z narzeczoną. Chciałbym kupić coś używanego, nie drogo i dobrego ale zupełnie nie mam pojęcia o rowerach.
                      mam 173cm jeśli to istotne

pomożecie?:))

Skomentuj

Szukaj rowerka z rama alu, kola 28cali na waskich oponach szosowych. Prosta kierownica i klasyczne przerzutki.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                          Prosta kierownica i klasyczne przerzutki.
                          koniecznie bez tarcz!

Skomentuj

koniecznie bez tarcz!
                            Dokladnie tak :)

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                              czy ktoś mógłby mi poradzić jaki rower kupić? potrzebuje sprzętu na dojazdy do pracy (ok 2km w jedna stronę) typowo miejskie zastosowanie i od czasu do czasu spacer z narzeczoną. Chciałbym kupić coś używanego, nie drogo i dobrego ale zupełnie nie mam pojęcia o rowerach.
                              mam 173cm jeśli to istotne

pomożecie?:))
                              To ode mnie taki przepis :)
                              Szukaj rowerka w rozmiarze około 18 cali, na sztywnych widełkach (bez żadnej amortyzacji), przerzutki w piaście 7-11 (Nexus, Alfine) na hamulcach V-brake, Opony o bieżniku raczej szosowym i oczywiście 28".

pozdROWER :)

Skomentuj

moze jakies konkretne propozycje?i ile taki rower powinien kosztowac?:)

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                                  moze jakies konkretne propozycje?i ile taki rower powinien kosztowac?:)
                                  Taki BIKE to wydatek około 1k PLN w przyzwoitym stanie, po serwisie

A własnie nie jest określony budżet :)

Skomentuj

to niedrogo to jest ile? 700zł, 1000, 1500?

Skomentuj

ja bym Ci polecil cos takiego http://allegro.pl/niepokonany-szybki...017458344.html rower moze nie najlepszej firmy ale naprawde na przyzwoitym osprzecie-Alivio warty ceny z takim osprzetem:).Kandsy to idealne rowery w stosunku cena/jakość

Skomentuj

dobra propozycja, blokowany amor, waga ładna, podzespoły jak na cene ok, jeżeli nie będzie dobrej używki to właśnie nad tym bym się poważnie zastanawiał :)

Skomentuj

a co macie przeciwko tarczą ?? ja ze 3 lata temu jeździłem cały rok do pracy w Polsce i V breki zima się nie sprawdzają śnieg wchodzi miedzy kolo a hamulce i i nie da się hamować za cholerę a tyle gleb co zaliczyłem :) na szczęście bez urazów się obyło ale czytałem gdzieś że na zimę tylko tarczowe hamulce i też się rozglądam za rowerem nowym, mój poprzedni ze stanem licznika koło 2200 km umarł po wypadku :( i przy okazji moja ręka prawa skur.. mało mnie nie rozjechał grek jebany :mad: a i tak moja wina bo niby po złej stronie ścieżki rowerowej byłem
                                          Last edited by lonevolf; 10.03.2014, 18:25.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X