Ja byłem w zeszłym roku w 3 Króli na turbaczu..
bez świetnej znajomości terenu stanowczo nie polecam (nieplanowana noc w schronisku ;])
generalnie w Krakowie nie było śniegu, zajechaliśmy do koninek tam, już było po kostki... na szczycie po pas : / do góry strasznie ciężko w takim śniegu, na dół jak się rozpędził jakoś się dało :P Ew. jedziesz, jedziesz, wpada Ci przednie koło ponad połowe pod śnieg i zajebiste OTB z lądowaniem w puchu otrzepujesz się i gonisz resztę, albo mijasz kogoś kto się otrzepuje :P
testuje bielizne termon z lidla... jak wroce to zobaczymy co to daje
---------- Post dodany o 16:02 ---------- Poprzedni post o 14:41 ----------
czy bielizna termoaktywna a funkcyjna to cos zupelnie innego?
bo to z lidla to kompletny badziew!
to ze bylem mokry to norma. ale w tej "bluzie" niedosc ze bylem caly mokry to jeszcze wyraznie to czulem! czulem ze jestem mokry i bylo mi przez to bardzo zimno
sprawdzilem rekawiczki
niestety przy 3-4 stopniach i wietrznej pogodzie palce zmarzly
Ja posiadam rękawiczki Authora, i faktycznie, jak było napisane na ulotce tak jest.
Było napisane że te rękawiczki są od 5-7*c w górę, i jest to prawda, sprawdzona, poniżej tej temperatury marzną palce.
Radzę sobie z tym tak jak pisze KAPRINT, a jeśli jest jeszcze zimniej, to już zakładam porządne rękawiczki skórzane.
nie mam bloków jeszcze, chce zrobić nakładki na spd, żeby można było jeździć w normalnych butach I potrzebuje zwymiarowane bloki, żeby wrzucić w cada otwory i powierzchnie jaką ma mieć środek, później wytne z alu na laserze, powkręca się piny i powinno być dobrze w porównaniu do plastikowych nakładek za chore pieniądze :P
To nie tylko o zimę chodzi, czasem potrzeba gdzieś w cywilnych butach wyskoczyć Poza tym, będzie mnie to kosztowało tylko tyle co koszt bloków, nawet używane mogą być :)
pierwsza awaria od 2 lat
wczoraj wracam z pracy i strzelila mi linka od tylnej przerzutki :(
akurat tuz przed gorkami :???:
dzisiaj w mrozie wracam pieszo z pracy :crying:
Skomentuj