Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
    Genialne.

Instrukcja jest ?:P
    niestety nie. cwiczylem z tym filmikiem. szybko da sie opanowac

Skomentuj

Ja mam takie pytanie, przerabiał ktoś jazdę na rowerze po górach (przykładowo beskid) ale zimą ?

Skomentuj

Ja byłem w zeszłym roku w 3 Króli na turbaczu..
        bez świetnej znajomości terenu stanowczo nie polecam (nieplanowana noc w schronisku ;])
        generalnie w Krakowie nie było śniegu, zajechaliśmy do koninek tam, już było po kostki... na szczycie po pas : / do góry strasznie ciężko w takim śniegu, na dół jak się rozpędził jakoś się dało :P Ew. jedziesz, jedziesz, wpada Ci przednie koło ponad połowe pod śnieg i zajebiste OTB z lądowaniem w puchu otrzepujesz się i gonisz resztę, albo mijasz kogoś kto się otrzepuje :P

Skomentuj

Grubo

Jest szmoc!

Skomentuj

Z racji, że przewinęło się tu sporo rozmów o bieliźnie termoaktywnej to w Juli są fajne promocje dla posiadaczy kart Jula:
            http://www.jula.pl/bielizna-termoakt...opolaru-901235
            http://www.jula.pl/termoaktywny-t-shirt-2-szt-902457
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              niestety nie. cwiczylem z tym filmikiem. szybko da sie opanowac
              Kupiłem ale w wersji z windstopperem
              zobaczymy jak się sprawdzi na co dzień

Skomentuj

ja uzywam jako czapki wieczorami jak wracam z pracy. nawet za gorace :/
                ale od wiatru chroni

Skomentuj

ja uzywam jako czapki wieczorami jak wracam z pracy. nawet za gorace :/
                  ale od wiatru chroni
                  i oto chodzi :)
                  Mój stary 12 letni "komin" z Polartec-u jest zmechacony ale dawał radę
                  Dam znać jak przyjdzie

Skomentuj

testuje bielizne termon z lidla... jak wroce to zobaczymy co to daje

---------- Post dodany o 16:02 ---------- Poprzedni post o 14:41 ----------

czy bielizna termoaktywna a funkcyjna to cos zupelnie innego?

bo to z lidla to kompletny badziew!
                    to ze bylem mokry to norma. ale w tej "bluzie" niedosc ze bylem caly mokry to jeszcze wyraznie to czulem! czulem ze jestem mokry i bylo mi przez to bardzo zimno

Skomentuj

być może pomaga w spaleniu większej ilości kalorii :lol:
                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

http://e-bmx.pl/opis/4286345/rekawic...-thermo-x.html
                        dostalem rekawice. pasuja idealnie!
                        niestety dzisiaj juz nigdzie nie jade...

bardzo mi sie podoba to ze sa bardzo dlugie. teraz juz nic nie bedzie wialo

---------- Post dodany 16.11.2013 o 00:05 ---------- Poprzedni post 14.11.2013 o 17:19 ----------

sprawdzilem rekawiczki
                        niestety przy 3-4 stopniach i wietrznej pogodzie palce zmarzly :???:

Skomentuj

Pozostaje Ci przy takiej pogodzie włożenie dodatkowo jakichś cienkich np. biegowych albo coś podobnego jak te: http://allegro.pl/rekawiczki-bawelni...696008854.html

Skomentuj

sprawdzilem rekawiczki
                            niestety przy 3-4 stopniach i wietrznej pogodzie palce zmarzly
                            Ja posiadam rękawiczki Authora, i faktycznie, jak było napisane na ulotce tak jest.
                            Było napisane że te rękawiczki są od 5-7*c w górę, i jest to prawda, sprawdzona, poniżej tej temperatury marzną palce.

Radzę sobie z tym tak jak pisze KAPRINT, a jeśli jest jeszcze zimniej, to już zakładam porządne rękawiczki skórzane.

Skomentuj

Panowie, ma ktoś może pod ręką buciki spd? potrzebuje wymiary zewnętrzne bloków i ew. na jakiej wysokości są otwory na śruby

Skomentuj

To potrzebujesz wymiary butów, czy bloków? Chcesz samemu robić bloki, czy z butów nie-spd zrobić spd? :)

Skomentuj

nie mam bloków jeszcze, chce zrobić nakładki na spd, żeby można było jeździć w normalnych butach I potrzebuje zwymiarowane bloki, żeby wrzucić w cada otwory i powierzchnie jaką ma mieć środek, później wytne z alu na laserze, powkręca się piny i powinno być dobrze w porównaniu do plastikowych nakładek za chore pieniądze :P

Skomentuj

A nie lepiej za 50zl kupić platformy na zimę:thumbup:

Skomentuj

To nie tylko o zimę chodzi, czasem potrzeba gdzieś w cywilnych butach wyskoczyć Poza tym, będzie mnie to kosztowało tylko tyle co koszt bloków, nawet używane mogą być :)

Skomentuj

jeśli znajdziesz używki to spoko bo nowe kosztują około 50 zł.

Skomentuj

pierwsza awaria od 2 lat
                                          wczoraj wracam z pracy i strzelila mi linka od tylnej przerzutki :(
                                          akurat tuz przed gorkami :???:
                                          dzisiaj w mrozie wracam pieszo z pracy :crying:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X