Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja bym się bał wjechać na dwupasmówkę, a co dopiero trzypasmówkę, dobrze, że w Gdańsku jest sporo ścieżek rowerowych.

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
      Ja bym się bał wjechać na dwupasmówkę, a co dopiero trzypasmówkę
      ja tez sie balem, ale na 2 pasmowej jest duzo bezpieczniej niz na jednopasmowej. oczywiscie jezeli jest to w centrum miasta
      z czasem sie przekonalem do jazdy po ulicy i wcale nie jest tak zle
      trzeba tylko unikac debili ktorzy na sile chca pokazac gdzie wg nich jest miejsce rowerzysty

Skomentuj

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...ly.html#CukVid

Skomentuj

juz bylo

Skomentuj

link do lidlowej ofery http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=406

Skomentuj

pompowalem dzisiaj rower i... zauwazylem duzo spekan na boku opony i jedno dlugie pekniecie, jakby rozciete
              skad to sie bierze?
              czyzby od tego ze jezdze na za niskim cisnieniu?
              zalecane minimum 2,5 bar a np z przodu mialem 1,9

Skomentuj

Moze byc cisnienie, ale moze masz po prostu stare gumy? Guma moze wygladac na nowa, ale jesli to byl jakis lerzak magazynowy to moze byc mniej wytrzymale.

Skomentuj

Wrzuć fotkę jak to tragicznie wygląda... ale podejrzewam że za długo już nie pojeździsz na tych gumach, zwłaszcza zimą.

Skomentuj

nie wiem jak stare - nie ma daty produkcji na oponie
                    ale dziwne jest to ze tylko z boku :/

Skomentuj

mam tylko telefon...
                      zobaczymy czy cos wyjdzie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        ale dziwne jest to ze tylko z boku :/
                        Ponieważ na boku jest mniej gumy i podczas jazdy w tym miejscu najbardziej "pracuje".

Skomentuj

Nie na temat...
                          To jest zwykła reklama. Kolega pewnie dawno w Polsce nie był. Obecnie taki chamski marketing podszywający się pod wiadomości albo prywatne rozmowy jest na porządku dziennym. I ten PRL się będzie im czkawką przez następne pięć pokoleń odbijał. Kto naiwny ten uwierzy.
                          Last edited by ifonik; 30.09.2014, 12:22.

Skomentuj

panowie, wie ktos gdzie w warszawie bede mial spory wybor dlugich spodni na rower?
                            zimno sie robi a jezdzic trzeba

Skomentuj

Bez gatek wybrałeś sie do stolicy?

Skomentuj

mam tylko krotkie :blushing:

Skomentuj

A nóż widelec Ma ktoś z Was obręcze Accent Crossracer i może zna ich ERD ? :>

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    panowie, wie ktos gdzie w warszawie bede mial spory wybor dlugich spodni na rower?
                                    zimno sie robi a jezdzic trzeba
                                    zapomnialem kontynuowac...

lokalny rowerzysta oprowadzil mnie po warszawskich sklepach. cala wyprawa zajela mi 5 godzin i 70km w mrozie! :o
                                    ale stanteks tornado upolowane
                                    z oczywistych wzgledow kupilem na allegro (50zl taniej), ale jeszcze ich nie dostalem bo chyba wyslalem na zly adres :(

Skomentuj

Odrobinkę zakup się przeciągnął :-/ Nie wiem czy warto kupować teraz, czy jeszcze się wstrzymać, ponieważ nie wiele jazdy w tym roku zostało.
                                      Generalnie kumpel podrzucił mi takie coś, to przeglądnięcia:
                                      http://allegro.pl/mtb-27-5-silverbac...744291677.html
                                      http://allegro.pl/cube-ltd-race-i4761366013.html
                                      http://allegro.pl/700zl-wyprzedaz-he...710040432.html
                                      Co sądzicie o osprzęcie?
                                      Rowerek do crosscountry i lekkiego DH.

Skomentuj

bardzo dobra pora. idz do sklepow i negocjuj rabaty. najlepszy czas na zakup roweru

Skomentuj

Max budżet ok 3000zł? ten silverback jest bardzo fajnie wyposażony. jednak do downhilu to inne rowery Raczej All-mountain będzie tutaj odpowiednie, koła 650b to kompromis pomiędzy 26 i 29. Podobno złoty środek, nie miałem okazji pojeździć na takich. Ile wzrostu ma twój znajomy i jak długą nogę?
                                          Last edited by malutkiz; 11.11.2014, 11:02.

Skomentuj

Czaruję...