Szprychy aż tak drogie nie sa, warto też wymienić.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rowery i akcesoria
Collapse
X
-
pierwszy raz od roku pojechalem do pracy na pierwsza zmiane
po przejechaniu polowy drogi dojechalem do ostrego zakretu w lewo. wygladam czy nic nie jedzie - pusto. skladam sie wiec do szerokiego wejscia w zakret... i GLEBA!
nie mialem pojecia ze jezdnia moze byc oblodzona!
drugie biodro uszkodzone podobnie jak poprzednio. oby tym razem szybciej sie goilo i bez komplikacji :(
jak znowu bede musial lezec w lozku 2-3 miesiace to sprzedaje rower!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaNo ale to co w końcu stwierdzili z tym biodrem, że do dzisiaj boli ?
z czasem robilo sie lepiej, ale od dzwigania i stania bole wracaly
teraz wkurzony poszedlem po skierowanie zeby sie dowiedziec czy tak juz bedzie czy da sie cos z tym zrobic
no i wizyta dopiero w maju
Skomentuj
-
Zamieszczone przez RAZOR026 Zobacz postaChopaki, jak odkręcić zardzewiałego nypla? WD-40 nie daje dużo a nie chcę uszkodzić szprych, bo są w dobrym stanie tylko nyple zardzewiałe.
Skomentuj
-
Nie na temat...Paweł, jak czytam jakie masz/ miałeś przygody na rowerze to powiem że albo masz takiego wyjątkowego pecha albo sam się prosisz o takie gleby
Ja wczoraj odebrałem swoje CUBE'a z serwisu. Trochę części trzeba było wymienić, z ciekawostek to w suporcie miałem garść piachu? ziemi ? i jakiegoś mazidła :)
Dlatego wymieniono na nowy. Oprócz tego nowe opony, dętki, klocki hamulcowe, łańcuch linki i pancerze od przerzutek. Wyczyszczone i nasmarowane piasty z przód/tył oraz stery. Wszystko pięknie hula, dosłownie jak nowy. Zrobiłem małą rundkę wokół osiedla i czekam na +10 i suchy asfalt :)
pozdROWER :thumbsup:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez BraWo Zobacz postaZrobiłem małą rundkę wokół osiedla i czekam na +10 i suchy asfalt
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaw takim razie masz racje - sam sie prosze o te wypadki jezdzac codziennie w kazdych warunkach
!PACE!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamam odpowiednie opony - nie spodziewalem sie lodu tylko na jednym zakrecie...
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez malutkiz Zobacz postajest metoda
Skomentuj
-
Witam
Czy ktoś z forumowiczów chętny jest na wyprawę rowerową? W planach mam jechać Polskim Busem do Pragi i wracać do Polski przez Wiedeń - Bratysławę - Budapeszt - Polska (Pomorskie). Wychodzi ok. 1600km. Zakładam 16 dni na tą wyprawę, trasa dokładnie nie ustalona, noclegi na dziko. Termin dla mnie obojętny ale w lipcu,sierpniu tylko. Chętnych zapraszam na PWLast edited by mati553; 08.03.2014, 22:17.
Skomentuj
Skomentuj