Przeciez to nie holenderka, tylko normalna kierownica :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rowery i akcesoria
Collapse
X
-
Mam na mysli rowerki tego typu http://rower.com.pl/rowery/rowery-wg...s/cross-bike-1 a mostek mozna zmienic :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mIKI Zobacz postaczyli taka kierownica jaką ma Dziewczyna Pawła nie jest wygodniejsza od prostej czy nie?
To troche podobnie jak ze sztanga na silowni. Ci co cwicza, to wiedza ze sztanga lamana jest wygodniejsza od prostej, bo nadgarstki sa w neutralnej pozycji. Co prawda ma to przelozenie na trening, bo bicepsy i przedramiona przy prostej sztandze sa mocniej obciazone, ale nie dla kazdego jest to sytuacja komfortowa.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaMamy wiosnę, wszystko na to wskazuje (18*C było u mnie o 10 rano).
W sam raz pogoda na rower:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
http://www.rowerymerida.pl/produkt28...er-merida.html
Skomentuj
-
Hehe jak ja bym miał się pierdzielić 40km na regulację przerzutki do autoryzowanego serwisu to bym w życiu roweru nie kupował.
Regulacje przeglądy itp to sprawa groszowa i robią to praktycznie w każdym serwisie/sklepie rowerowym od ręki.
Jak masz prosty rower do użytku miejsko leśnego to raczej główki ramy nie uszkodzisz a zresztą i tak producent się morze wymigać od uszkodzeń mechanicznych.
Inna sprawa że do miejsca gdzie kupiłem rower do naprawy bym go nie oddał bo pracują tam partacze którzy przy uszkodzonym damperze nie umieli go poprawnie zdemontować !
A nawiasem mówiąc od jakości osprzętu zależy jak często regulacje będą niezbędne, więc pisanie nie iteresuje mnie osprzęt jest głupotą.
To tak jak by kupić auto i powiedzieć nie interesuje mnie co pod maską byle by serwis był blisko !
Z takim podejściem jazda to będzie rzadkość.Last edited by maxdila; 29.03.2014, 21:21.
Skomentuj
-
czytaj 3strony wczesniej... rower bedzie mial przebieg do 40-50km/miesiac przez 3mce w roku....
rower jedzie za granice gdzie zupelnie inaczej podchodza do klienta i od 8lat nie mialem tam odrzuconej reklamacji nawet z ewidentnie mojej winy (spalony dysk) a merida tam jest w kazdym rowerowym :)
Skomentuj
-
sprzetow mam setki i przez to tez w inspektoracie handlowym mnie bardzo dobrze znajauwierz jak z niektorymi firmami ciezko dochodzic swoich praw i reklamacji... wole miec spokoj, tata bedzie jezdzil zajedzie 5min i mu wyreguluja za darmo... tym bardziej ze 2 domy dalej mam serwis... cenie sobie wygode nie oszczednosc
po co ja mam smarowac i regulowac po to mam serwis.... auto tez serwisuje regularnie w aso...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postacenie sobie wygode nie oszczednoscpo co ja mam smarowac i regulowac po to mam serwis.... auto tez serwisuje regularnie w aso...
Skomentuj
-
jesli ci to sprawia przyjemnosc to oknie po to place tyle $ by jeszcze robic to samemu :]
i co maja glosniki do roweru?przeciez na nich nie jezdze ani nie uzywam w niewiem jaki sposob, nie wymagaja konserwacji a masz paragon odsylasz na gwarancje i po problemie... wiec porownanie wziales tak trafne ze komentowac nie bede
Skomentuj
Skomentuj