Zamieszczone przez marian
Zobacz posta

i to doslownie
ja mialem wiele sytuacji gdzie mi zajezdzali droge... tylko ze juz po wypadku mam uprzedzenia do kazdego i wszystkiego wiec zawsze hamuje wczesniej
ale jak bedzie OC to moge walic w nich :p (szkoda tylko ze ja bardziej ucierpie :/ )
a tak na powaznie to kupilem po to zeby w razie wypadku moc spokojnie takiej babce powiedzec zeby sie nie martwila bo naprawi samochod z mojego OC

dzwonili do mnie ze sklepu i podobno hamulce mi piszczaly bo sie klocki skonczyly! :o
szczerze watpie zeby to byla wina tylko klockow. ale zobaczymy

jak tylko klocki to jutro po pracy odbieram rower

---------- Post dodany o 20:45 ---------- Poprzedni post o 20:41 ----------
Zamieszczone przez marian
Zobacz posta

i to doslownie
ja mialem wiele sytuacji gdzie mi zajezdzali droge... tylko ze juz po wypadku mam uprzedzenia do kazdego i wszystkiego wiec zawsze hamuje wczesniej
ale jak bedzie OC to moge walic w nich :p (szkoda tylko ze ja bardziej ucierpie :/ )
a tak na powaznie to kupilem po to zeby w razie wypadku moc spokojnie takiej babce powiedzec zeby sie nie martwila bo naprawi samochod z mojego OC

dzwonili do mnie ze sklepu i podobno hamulce mi piszczaly bo sie klocki skonczyly! :o
szczerze watpie zeby to byla wina tylko klockow. ale zobaczymy

jak tylko klocki to jutro po pracy odbieram rower

deker, koniecznie musimy porownac latarki. ciekaw jestem czy warto bylo wydac wiecej
Skomentuj