Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
    Tego typu:
    http://allegro.pl/rower-author-damka...068699636.html
    Generalnie nie chciałbym typowo miejskich opon i nie chciałbym też typowo "leśnych".

PS. Najlepiej ze sklepu, aby można było go wziąć na raty.
    w siecie mozesz sie jedynie rozeznac. musisz isc z kobieta do sklepu i przymierzac. przykladowo moja odrzucila 2 ktore wypatrzylem. jeden za maly i nie wygodny, drugi... sie nie podobal ;]

no i jak kobieta adekwatna do twojego wzrostu to polecam 28"

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      no i jak kobieta adekwatna do twojego wzrostu to polecam 28"
      Zwariowałeś? Zajęłaby mi całe wyro... :)

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        Zwariowałeś? Zajęłaby mi całe wyro...
        pisalem o wzroscie a nie brzuchu :p
        czyli 1,5m malenstwo?
        w takim razie moze poczekaj do maja na wyprzedaz rowerow komunijnych?

Skomentuj

Nie na temat...
          Ani brzucha, ani 1,5m... :) Myślę że damka 19" będzie ok, ale przymierzymy..

Skomentuj

Panowie, czy ktoś miał styczność z silnikami do roweru? Chodzi mi o te elektryczne wbudowane w piastę. Wykorzystanie raczej jako wspomaganie na dłuższe trasy. Koszt ok 800-1000zł.

Skomentuj

Ja znów mam dylemat czy:
              - http://allegro.pl/juz-jest-lazaro-se...066523663.html
              - http://allegro.pl/wysoka-polka-mocny...081998419.html
              Szacuje tak miedzy 40/60 las/droga, z moja kobieta taki sam problem...

Skomentuj

Ja bym brał tego Kandsa, bo raz, że lepszy osprzęt, a dwa, że lepiej wygląda - Lazaro wygląda dla mnie jak pochmurny dzień :)

Skomentuj

Nie na temat...
                  ...Takie tam w wolnych chwilach...

Wystarczą 2 rowery z wystawki , butelka najtańszej coli, wd40, puszka bialej farby, nowe światełka, dużo czyszczenia, kilka dni pracy i trochę chęci :cool:. Niestety brak przedniego hamulca bo widełki nie na rozmiar koła ale jak na rower prawie za darmo, to w zupełności wystarczy...

Skomentuj

Nie na temat...
                    no jak na rower z WYSTAWKI to tylko chwila strachu wystarczy
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                      Ostatnio u mnie wystawki są co miesiąc, bo zarząd osiedla zlikwidował śmietniki z powodu zbyt wysokich kosztów, więc rowerów jest zawsze pełno/ te co stoją bez powietrza lub leżą na podłodze przed blokami idą na trawnik na wyznaczone miejsca typu metal, plastik, papier, drewno itp.
                      Last edited by ruffpl; 10.03.2013, 13:01.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                        Ja bym brał tego Kandsa, bo raz, że lepszy osprzęt, a dwa, że lepiej wygląda - Lazaro wygląda dla mnie jak pochmurny dzień :)
                        ogólnie dylemat polega na tym czy MTB czy cross ale góral bardziej uniwersalny, zakładamy inne oponki i jest cross:o

Skomentuj

rowerek dotarł czas na kupno wyposażenia: licznik, bidon, klucze itp.
                          Załączone pliki

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
                            rowerek dotarł czas na kupno wyposażenia: licznik, bidon, klucze itp.
                            Fajny rower, podobają mi sie pancerze linek. Tylko szkoda że aura nie sprzyja wypadom za miasto :(

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                              wypadom za miasto
                              kurde zapomniałem że mam cały czas w profilu Częstochowa - aktualnie las mam za płotem, czekam jeszcze aż pojawi się Lazaro Integral 2013 dla kobiety a po akcesoria to trzeba do Lidla podjechać:)

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
                                po akcesoria to trzeba do Lidla podjechać
                                w Lidlu to juz chyba słabo bedzie z akcesoriami chyba ze czekasz na przeceny:p
                                Ja byłem w czwartek to w 5 min nie było kurtek, na szczescie zdązyłem wrzucić m-ke do koszyka :cool:

Skomentuj

ja podjechalem do lidla po dentki... niestety zostaly same 26" :/
                                  reszta mnie nie interesowala. no moze kask kusil ale jeszcze nie pora

pare dni temu chcialem pytac o rekawiczki na wiosna-jesien, ale pogoda nas tak zaskoczyla ze musze czapki szukac a nie letnich rekawiczek :/

Skomentuj

Czytałem tutaj http://www.forumrowerowe.org/topic/1...-4-sezon-2013/ ze te kaski juz nie są takie jak kiedyś. Ja kupiłem rok temu i w tym roku te same są. Porównania zadnego nie mam ale za tą cene ok mysle :d

Skomentuj

ja tylko rękawiczki dorwałem, podobno w połowie kwietnia będzie następna gazetka...

Skomentuj

Mam mały problem. Kupiłem używany rower na allegro, wszytko fajnie, full deore xt itp. za 1300, tylko kierownica działa delikatnie skokowo. Łożysko steru do wymiany?

Skomentuj

Możliwe, koszt coś pod 2-3zł :)
                                          Pochwal się zakupem ;] Bo też niedługo będę polował na rower

Skomentuj

Czaruję...
                                          X