Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

panowie potrzebuje rowerzyka rower ma sluzyc do jazdy na codzien na silownie czy przejażdżki po miescie. uzywany bedzie w sumie sporadycznie. Mam na wydanie jak najmniej zalozmy budzet 1000-1500pl by kupic cos sensnego :P na codzien jezdze autem ale raz na jakis czas ze znajomymi mozna rowerem sie wybrac. patrzylem w nizsze modele meridy co o tym sadzicie?

Skomentuj

ale z tego co pamietam to tez wysoki jestes - nie jest latwo znalezc uzywke w duzym rozmiarze :/

Skomentuj

Jak juz topic taki rozwiniety, to ja sie pochwale moim starym nabytkiem - retro rowerkiem:
          http://temp.tomekk.org/trek/

Fajnie sie tym buja po okolicy hehe, leciwy sprzet.

Skomentuj

Nie na temat...
            Nie mów, ze na tym słuchasz Tomku...? :)
            http://temp.tomekk.org/dsc00009.jpg

Skomentuj

Nie na temat...
              haha, nieee - to u kumpla 6 lat temu, po prawej na materacu lezy holton 400 ktory jest teraz w moim subie, pierwsze uruchomienie - ten srut to kolegi, co nie przywiazuje uwagi do "jakosci" - wiesz, byle by bylo

Skomentuj

No fajny trek
                Od siebie polecam to: http://honda-crx.info/forum/viewtopi...b97423a198c266

Skomentuj

Jak spojzalem na pierwsze zdjecie to pomyslalem ze to chinczyk za 300zl

Skomentuj

https://www.facebook.com/koszalinska...ocation=stream
                    zdjecia z lipcowej koszalinskiej masy krytycznej
                    kolejny protest przeciwko olewaniu rowerzystow przez wladze miasta

nic to nie da, ale powkurzac kierowcow mozna

Skomentuj

Wczoraj w krakowie stałem na jednych światłach 3 razy na zielonym... :P

Skomentuj

pierwsze rany od platform
                        wypad do lasu? wypadek?
                        nieee! prowadzilem rower z zakupami w reku ;]
                        i najechalem sobie pedalem na lydke :/

Skomentuj

Dlatego SPD rulez! :)

Skomentuj

wtedy bym napisal: "polamalem drugie biodro bo przed pasami nie zdazylem sie wypiac" :p

---------- Post dodany o 11:20 ---------- Poprzedni post o 11:18 ----------

mialem napisac w srode ale zapomnialem

wakacje, wiec i sezonowe ulewne opady deszczu...
                            zamowilem peleryne na rower http://allegro.pl/peleryna-rowerowa-...373039794.html
                            bo jadac w srode do pracy zlapala mnie taka ulewa ze jedyne co mialem suche to tylek od siodelka :/

Skomentuj

Przy wywrotce w spd nawet nie wiesz kiedy się wypiąłeś :) sprawdzone wielokrotnie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                                Dlatego SPD rulez!
                                No tak nie całkiem, bo uderzyć się można czymkolwiek wystającym.
                                Ostatnio jak wprowadzałem rower po schodach osiedlowych (prowadziłem go po tych rynienkach dla wózków), podbiło mi tylne koło (zjechało z rynienki, wpadło na ostatni schodek i podbiło do góry) i końcówką osi od piasty dostałem w łydkę.
                                Mój rower waży 17,8kg, ból straszny, obdarta skóra, ślad miałem jeszcze kilka dni po zajściu.

Moje platformy Dartwoora mają wystające wkręty imbusowe, raz się nadziałem łydką gdy po skoku noga mi zeszła z platformy... nie chciał bym tego powtarzać.

Skomentuj

Przy wywrotce w spd nawet nie wiesz kiedy się wypiąłeś sprawdzone wielokrotnie
                                  tak, tylko ze ja bym wolal unikac wywrotek spowodowanych tymi spd :p

Skomentuj

Plus spd jeden z wielu to na pewno zmuszają do nauki kontroli nad rowerem i równowagi w wielu sytuacjach.

Marian racja ale odnosiłem się do konkretnej sytuacji związanej z rodzajem pedałów. Jakby nie było od dostania takimi platformami jak sam wspominasz można mieć na łydce efekt "operacji na żywo" (tez to miałem) przy spd najwyżej siniak. Od 7 lat jeżdżę na spd, w warunkach od goraccego asfaltu po warunki górskie zimą... nawet nie myślę o powrocie na platformy. Warto przemyśleć, ewentualnie pożyczyć od kogoś i pojeździć.

Skomentuj

Jakby nie było od dostania takimi platformami jak sam wspominasz można mieć na łydce efekt "operacji na żywo" (tez to miałem) przy spd najwyżej siniak.
                                      Z tym się zgodzę.

Skomentuj

ewentualnie pożyczyć od kogoś i pojeździć.
                                        super - ma ktos pozyczyc buty 47?

Skomentuj

Panowie takie pytanie mam bo ja sie nieznam na rowerach może ktoś zna taki przypadek:
                                          Kupiłem przerzutki tylne do roweru zamontowałem wyregulowałem w miarę niby jest ok. Problem polega na tym że na ostatnim 7 biegu jak pedałuje to przeskakuje; przeskakuje też na np. 3 lub 4 jak mocno depnę na pedał (tylko na 1 nie przeskakuje...) zębatki z tyłu są raczej jeszcze w porządku.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X