Panowie co piszą, że Paweł prosi się o gleby - proponuje kiedyś w zimie się przejechać na rowerze :) Często refleks i równowaga potrzebna taka jak do spacerowania po linie :P
W ziemie calkiem inna jazda jest oi oczywiście frajda:) i zależy po jakiej nawierzchni sie jezdzi czy po lodzie czy po śniegu:) ale ogólnie polecam wrażenia nie zapomniane:),a o glebe na rowerze nie trudno nawet w lecie po deszczu np. zalezy kto jak jeździ jeszcze:)
jakbym spodziewal sie lodu to bym jechal wolniej!
a nikt wiosna nie bedzie jezdzil na kolcach
Paweł spokojnie :) nie miałem na myśli twojego wypadku, wiem jak to czasem wygląda wiosną w zacienionych miejschach. Mam nadzieję że szybko wrócisz w siodło :)
a opony z kolcami nadają się tylko na lód i ubity śnieg a na asfalcie są bezużyteczne
kask spoko, ujeżdzam 2 lata - nic się nie dzieje :)
edit, jeszcze okulary mam, nawet 2 pary , ale te z wymiennymi szkłami - patrzy się przez nie super, nie zniekształcają obrazu, tu są jakieś inne, ale może też będą dobre.
za to używał ktoś koszulek? :)
czy ktoś mógłby mi poradzić jaki rower kupić? potrzebuje sprzętu na dojazdy do pracy (ok 2km w jedna stronę) typowo miejskie zastosowanie i od czasu do czasu spacer z narzeczoną. Chciałbym kupić coś używanego, nie drogo i dobrego ale zupełnie nie mam pojęcia o rowerach.
mam 173cm jeśli to istotne
czy ktoś mógłby mi poradzić jaki rower kupić? potrzebuje sprzętu na dojazdy do pracy (ok 2km w jedna stronę) typowo miejskie zastosowanie i od czasu do czasu spacer z narzeczoną. Chciałbym kupić coś używanego, nie drogo i dobrego ale zupełnie nie mam pojęcia o rowerach.
mam 173cm jeśli to istotne
pomożecie?:))
To ode mnie taki przepis :)
Szukaj rowerka w rozmiarze około 18 cali, na sztywnych widełkach (bez żadnej amortyzacji), przerzutki w piaście 7-11 (Nexus, Alfine) na hamulcach V-brake, Opony o bieżniku raczej szosowym i oczywiście 28".
ja bym Ci polecil cos takiego http://allegro.pl/niepokonany-szybki...017458344.html rower moze nie najlepszej firmy ale naprawde na przyzwoitym osprzecie-Alivio warty ceny z takim osprzetem:).Kandsy to idealne rowery w stosunku cena/jakość
dobra propozycja, blokowany amor, waga ładna, podzespoły jak na cene ok, jeżeli nie będzie dobrej używki to właśnie nad tym bym się poważnie zastanawiał :)
a co macie przeciwko tarczą ?? ja ze 3 lata temu jeździłem cały rok do pracy w Polsce i V breki zima się nie sprawdzają śnieg wchodzi miedzy kolo a hamulce i i nie da się hamować za cholerę a tyle gleb co zaliczyłem :) na szczęście bez urazów się obyło ale czytałem gdzieś że na zimę tylko tarczowe hamulce i też się rozglądam za rowerem nowym, mój poprzedni ze stanem licznika koło 2200 km umarł po wypadku :( i przy okazji moja ręka prawa skur.. mało mnie nie rozjechał grek jebany :mad: a i tak moja wina bo niby po złej stronie ścieżki rowerowej byłem
Skomentuj