Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
    https://www.endomondo.com/profile/11311571 :) Chwalić to się mogę, ale wynikami z lipca/września 2013r Teraz przez ZZ trochę mało czasu i mi się nie chciało jeździć jak już był czas i pogoda :)

Prędkość między endo a dobrze skalibrowanym licznikiem to na trasie 50km +- 2km/h na średniej i maks 2km jako odległość.
    Taką różnicę właśnie mam

Skomentuj

Pas nadmorski avs 33,1km/h czas 1 godz 19 minut dystans 43,7 km. Mo fire!!!!!!! Rower górski opony 2.2
      i z czym my do ludzi? :(
      cytat znajomego

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        i z czym my do ludzi?
        cytat znajomego
        Po prostu może musisz lepiej trenować ;-).

Skomentuj

https://www.endomondo.com/profile/11311571 :) Chwalić to się mogę, ale wynikami z lipca/września 2013r Teraz przez ZZ trochę mało czasu i mi się nie chciało jeździć jak już był czas i pogoda :)

Prędkość między endo a dobrze skalibrowanym licznikiem to na trasie 50km +- 2km/h na średniej i maks 2km jako odległość.
          Szacuneczek kolego
          tu moje wypociny z tego sezonu.

https://www.endomondo.com/profile/20657390 ZMIENIONY LINK

Dzisiaj zamykam czerwiec i będzie ponad 500 w samym czerwcu. Generalnie się nie składa bo:
          2 tyg chore zatoki
          3 tyg pekniety łokieć

ale daję radę kiedy tylko mogę to cisnę w pedały
          Last edited by BraWo; 30.06.2015, 12:56.

Skomentuj

A dzięki :) Trzeba się w końcu zabrać, bo forma spadła :(

Podałeś link główny, dzięki któremu jak na niego wejdzie ktoś kto ma swoje konto na endomondo to widzi swoje statystyki a nie Twoje :)

Od jakiegoś roku jeżdżę na SPD, ale muszę nad ustawieniem siedzenia trochę "posiedzieć", bo nie do końca jest to co powinno być, czasami się kolana odzywają.
            http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Od jakiegoś roku jeżdżę na SPD, ale muszę nad ustawieniem siedzenia trochę "posiedzieć", bo nie do końca jest to co powinno być, czasami się kolana odzywają.
              Jak bolą kolana obniż ok. 5mm siodełko względem tego co masz teraz - powinno pomóc

Pozdrawiam

Skomentuj

czasami się kolana odzywają.
                Animal FLEX

Zamieszczone przez BraWo Zobacz posta
                Jak bolą kolana obniż ok. 5mm siodełko względem tego co masz teraz
                Mnie bolaly jak mialem za nisko wlasnie.

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                  Animal FLEX
                  Używasz/łeś tego? Ze sobą jedynie wożę olimp iso plus. Kiedyś miałem problemy ze skurczami w łydkach, ale po braniu tabletek przez 3-4 miesiące się uspokoiło.
                  http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

http://na-rower.com/jak-ustawic-siodelko-w-rowerze/

Skomentuj

Nowe oświetlenie na rowerek. Na tył Wall'e w wydaniu Kellysa.
                      Na przód latareczka od Grega z forum swiatelka.pl (cafel na Allegro).
                      Latarka X1 z diodą XM-L2 U2 3C z neutralną barwą światła, wąska soczewka TIR oraz sterownik w wersji extended 3.0.
                      Do tego ładowarka, dwa ogniwa Samsunga, rozpraszacz oraz uchwyt na rower i na głowę :)
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Jak to wychodzi kosztowo teraz?
                        ja za convoy S2+ płaciłem 50zł, do tego ogniwa w cenie 9zł/szt.

Skomentuj

Zamieszczone przez thomas Zobacz posta
                          Jak to wychodzi kosztowo teraz?
                          ja za convoy S2+ płaciłem 50zł, do tego ogniwa w cenie 9zł/szt.
                          No taki zestaw kosztuje sporo więcej. To jest modyfikowany przez Grega latarka z jego autorskim oprogramowaniem w sterowniku latarki.
                          Takie zestaw u Grega kosztuje ponad 305zł.
                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Hmmmm sporo.

Skomentuj

Ja używam convoy S2+ ze zwiększonym natężeniem bez jakiś "cudownych modów", latarka kosztowała mnie ok. 50zł, ładowarkę kupiłem za to lepszą, koszt 60zł Nitecore D2
                              uchwyty to grosze, najważniejsze żeby ogniwo stabilnie ładować. Latarka mi się nie przegrzewa, używam jej do jazdy w nocy po lasach (polecam, ale lepiej wybierać się w grupie,)
                              Mój kolega ma mod na swojej, ...żeby to jakoś lepiej świeciło. Może subtelna różnica jest. Ja zawsze mam ze sobą dodatkowe ogniwo, jedno starcza na 2h przy max. świetle. Wolałem kupić sobie więcej ogniw, mam 4 i jest spoko.
                              Mogę śmiało polecić taki zestaw.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                z jego autorskim oprogramowaniem w sterowniku latarki
                                Niedługo będzie upgradeować firmware`y w grzebieniach i klamkach.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                  Takie zestaw u Grega kosztuje ponad 305zł.
                                  niby sporo, ale sciagana z chin latarka na takiej diodzie + ladowarka + 2 aku panasonic + tandetny uchwyt kosztowaly mnie 200zl
                                  tak wiec mamy tutaj szybciej lepsza latarke ktora swieci bardziej rozproszonym swiatlem, a koszt stosunkowo niewiele wyzszy

do czasu az nie zobaczylem na wlasne oczy co potrafia takie latarki to tez pukalem sie w glowe kto tyle wydaje na swiatelka :p

Skomentuj

Ktoś szukał

http://olx.pl/oferta/rower-gt-karako...tml#1c4ac39496

Mój ma chyba bardziej cieniowane rurki.

Skomentuj

Szybkie pytanie, da radę skleić przy pomocy łatki rozcięcie jak na zdjęciu poniżej ? Czy lepiej nie ryzykować i kupić nową oponę?
                                      Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                                      Grado SR125i

Skomentuj

Przyklej od środka łatkę ze starej dętki.
                                        Oczywiście to chwilowe rozwiązanie.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                          Oczywiście to chwilowe rozwiązanie.
                                          Tak tez mi się wydawało. Trudno, trzeba zakupić nową oponę, ta nawet 1 tys km nie zrobiła. Nie będę ryzykował kapcia na zjazdach.
                                          Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                                          Grado SR125i

Skomentuj

Czaruję...
                                          X