Zamieszczone przez gavron04
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rowery i akcesoria
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postai z czym my do ludzi?
cytat znajomego
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postahttps://www.endomondo.com/profile/11311571 :) Chwalić to się mogę, ale wynikami z lipca/września 2013rTeraz przez ZZ trochę mało czasu i mi się nie chciało jeździć jak już był czas i pogoda :)
Prędkość między endo a dobrze skalibrowanym licznikiem to na trasie 50km +- 2km/h na średniej i maks 2km jako odległość.
tu moje wypociny z tego sezonu.
https://www.endomondo.com/profile/20657390 ZMIENIONY LINK
Dzisiaj zamykam czerwiec i będzie ponad 500 w samym czerwcu. Generalnie się nie składa bo:
2 tyg chore zatoki
3 tyg pekniety łokieć
ale daję radę kiedy tylko mogę to cisnę w pedałyLast edited by BraWo; 30.06.2015, 12:56.
Skomentuj
-
A dzięki :) Trzeba się w końcu zabrać, bo forma spadła :(
Podałeś link główny, dzięki któremu jak na niego wejdzie ktoś kto ma swoje konto na endomondo to widzi swoje statystyki a nie Twoje :)
Od jakiegoś roku jeżdżę na SPD, ale muszę nad ustawieniem siedzenia trochę "posiedzieć", bo nie do końca jest to co powinno być, czasami się kolana odzywają.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaOd jakiegoś roku jeżdżę na SPD, ale muszę nad ustawieniem siedzenia trochę "posiedzieć", bo nie do końca jest to co powinno być, czasami się kolana odzywają.
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaczasami się kolana odzywają.
Zamieszczone przez BraWo Zobacz postaJak bolą kolana obniż ok. 5mm siodełko względem tego co masz teraz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaAnimal FLEX
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
Od jakiegoś roku jeżdżę na SPD, ale muszę nad ustawieniem siedzenia trochę "posiedzieć", bo nie do końca jest to co powinno być, czasami się kolana odzywają.
Skomentuj
-
Nowe oświetlenie na rowerek. Na tył Wall'e w wydaniu Kellysa.
Na przód latareczka od Grega z forum swiatelka.pl (cafel na Allegro).
Latarka X1 z diodą XM-L2 U2 3C z neutralną barwą światła, wąska soczewka TIR oraz sterownik w wersji extended 3.0.
Do tego ładowarka, dwa ogniwa Samsunga, rozpraszacz oraz uchwyt na rower i na głowę :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez thomas Zobacz postaJak to wychodzi kosztowo teraz?
ja za convoy S2+ płaciłem 50zł, do tego ogniwa w cenie 9zł/szt.
Takie zestaw u Grega kosztuje ponad 305zł.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Ja używam convoy S2+ ze zwiększonym natężeniem bez jakiś "cudownych modów", latarka kosztowała mnie ok. 50zł, ładowarkę kupiłem za to lepszą, koszt 60zł Nitecore D2
uchwyty to grosze, najważniejsze żeby ogniwo stabilnie ładować. Latarka mi się nie przegrzewa, używam jej do jazdy w nocy po lasach (polecam, ale lepiej wybierać się w grupie,)
Mój kolega ma mod na swojej, ...żeby to jakoś lepiej świeciło. Może subtelna różnica jest. Ja zawsze mam ze sobą dodatkowe ogniwo, jedno starcza na 2h przy max. świetle. Wolałem kupić sobie więcej ogniw, mam 4 i jest spoko.
Mogę śmiało polecić taki zestaw.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaz jego autorskim oprogramowaniem w sterowniku latarki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaTakie zestaw u Grega kosztuje ponad 305zł.
tak wiec mamy tutaj szybciej lepsza latarke ktora swieci bardziej rozproszonym swiatlem, a koszt stosunkowo niewiele wyzszy
do czasu az nie zobaczylem na wlasne oczy co potrafia takie latarki to tez pukalem sie w glowe kto tyle wydaje na swiatelka :p
Skomentuj
-
Ktoś szukał
http://olx.pl/oferta/rower-gt-karako...tml#1c4ac39496
Mój ma chyba bardziej cieniowane rurki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaOczywiście to chwilowe rozwiązanie.Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
Skomentuj