Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wczoraj zrobiłem na pierwszą jazdę w tym roku tylko 25km po lasach dolnośląskich - Bolesławiec. Ale śnieg mnie zaskoczył. Mimo to faaajnie.

Skomentuj

Nie ma dnia i godziny aby było nie fajnie no chyba że sprzątnie cię auto na drodze ... tfutfutfu
      U mnie z treningami w mieście trochę cięszko bez maski anty smogowej ale i tak jest fajnie szczególnie jak dowali - 10 mróz jest fajny ale sadza na twarzy i w płucach nie fajna

Skomentuj

zaniedbalem i rower i siebie :(

Skomentuj

Nie tylko ty .

Skomentuj

No to Panowie trzeba się wziaść w garść , odkurzyć rower i jaaazdaa :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              zaniedbalem siebie :(
              ja też 104kg :/ ale na nowy sezon sadzę sie niemiłosiernie. Jest plan ostry na szosę :)

Skomentuj

Ja cały czas na szosie :) masz już kolarkę czy dopiero przymierzasz się do zakupu ?

Skomentuj

Mój rower od kilku lat nie może się doczekać wymiany całego napędu, może dlatego że "jeszcze jeździ" :)

Skomentuj

Haha no ładnie go katujesz 😁 z resztą sam nie jestem lepszy ,też by się przydało wymienić kilka zeczy korbę z blatem z 50 na 53 z tylną kaseta , łańcuch , i nowe spd'eki bo luzy się porobiły no ale koło 5K km wytrzymały co uważam za dobry wynik i polecam M520 Shimano tzw pedały SPD za stówkę :biggrin:

Skomentuj

Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz posta
                      pedały SPD
                      Podpisuję się pod tym.
                      Nie wyobrażam sobie teraz większej jazdy a szczególnie w górach bez SPD.

Skomentuj

Zamieszczone przez n-krzychu Zobacz posta
                        Podpisuję się pod tym.
                        Nie wyobrażam sobie teraz większej jazdy a szczególnie w górach bez SPD.
                        Pamiętam moje początki na SPD hahaah kupa śmiechu szczególnie jak podjeżdżałem pod przejście dla pieszych albo jak się zapomniałem przy sklepie , na szczęście trwało to tylko kilka dni teraz nie wyobrażam sobie roweru bez SPD
                        .....kto raz spróbował już nie przejdzie obok obojętniee nieee niee..... :biggrin:

Skomentuj

. Pewnie ciekawie to wyglądało .

Skomentuj

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
                            . Pewnie ciekawie to wyglądało .
                            Kto się wpinał ten wie że to nie wygląda to po prostu leży :)

Skomentuj

Zamieszczone przez BraWo Zobacz posta
                              ja też 104kg :/
                              ja na szcxzescie nie mam wagi!
                              a;e spodnie sie ciasne juz robia :(

Skomentuj

Kto się wpinał ten wie że to nie wygląda to po prostu leży :)
                                Czyli po prostu leżałeś na glebie . Ciesz się że nie złamałeś albo nie skręciłeś nic .

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                ja na szcxzescie nie mam wagi!
                                a;e spodnie sie ciasne juz robia :(
                                Ja niestety mam i wiem ile ważę. Dokładnie 10kg mniej od Pawła, ale nie jestem za wysoki za to więc i tak widać. Z tym że na szczęście nie mam brzucha z przodu i nie wyglądam jak Obelix tylko na boki mi się bardziej rozchodzi i nie widać aż tak . Ja mam inny problem. Mam bardzo grube nogi (zawsze tak miałem, trochę jak kolarz właśnie albo wioślarz mam budowę) i nigdzie nigdy spodni nie mogę kupić .
                                Last edited by Oskar29; 15.02.2018, 17:35.

Skomentuj

teraz nie wyobrażam sobie roweru bez SPD
                                  .....kto raz spróbował już nie przejdzie obok obojętniee
                                  Zależy do jakiej jazdy

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                    Zależy do jakiej jazdy
                                    Racja nie do każdej dyscypliny kolarskiej są wskazane na pewno nie nadają się do DH , FR , Dirt , Street ,Trial no i do BMX'a też raczej niśt kompatybilen
                                    Last edited by kokoelloko; 15.02.2018, 18:52.

Skomentuj

.....kto raz spróbował już nie przejdzie obok obojętniee nieee niee.....
                                      To tak jak z samochodami. Kto pojeżdził automatem na manuala już przejśc nie chce.
                                      https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Siema.
                                        Ja ok roku jeździłem w SPD i w tym roku odpuszczam na rzecz platform, na nich wolę ćwiczyć technikę w cięższym terenie górskim choć nie powiem wpinanie fajna sprawa.
                                        U mnie jak co roku, coś nowego na nowy sezon... Zmiana amora (Marvel na seel), oświetlenie Convoy i trochę ubrań i inne pierdoły... no ale to choroba
                                        Dawajcie Panowie foty swoich maszyn i najlepiej w plenerze.
                                        Pozdrower...

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
                                          Siema.
                                          Ja ok roku jeździłem w SPD i w tym roku odpuszczam na rzecz platform, na nich wolę ćwiczyć technikę w cięższym terenie górskim choć nie powiem wpinanie fajna sprawa.
                                          U mnie jak co roku, coś nowego na nowy sezon... Zmiana amora (Marvel na seel), oświetlenie Convoy i trochę ubrań i inne pierdoły... no ale to choroba
                                          Dawajcie Panowie foty swoich maszyn i najlepiej w plenerze.
                                          Pozdrower...

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
                                          Jutro ruszę dupsko i zrobię jakiś mały trening to dziabne kilka fotek ;]
                                          Fakt SPD przeszkadzają jeśli chodzi o freestyle a wręcz jest to niebezpieczne

Skomentuj

Czaruję...
                                          X