Wczoraj zrobiłem na pierwszą jazdę w tym roku tylko 25km po lasach dolnośląskich - Bolesławiec. Ale śnieg mnie zaskoczył. Mimo to faaajnie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rowery i akcesoria
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postazaniedbalem siebie :(
Skomentuj
-
Haha no ładnie go katujesz 😁 z resztą sam nie jestem lepszy ,też by się przydało wymienić kilka zeczy korbę z blatem z 50 na 53 z tylną kaseta , łańcuch , i nowe spd'eki bo luzy się porobiły no ale koło 5K km wytrzymały co uważam za dobry wynik i polecam M520 Shimano tzw pedały SPD za stówkę :biggrin:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz postapedały SPD
Nie wyobrażam sobie teraz większej jazdy a szczególnie w górach bez SPD.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez n-krzychu Zobacz postaPodpisuję się pod tym.
Nie wyobrażam sobie teraz większej jazdy a szczególnie w górach bez SPD.
.....kto raz spróbował już nie przejdzie obok obojętniee nieee niee..... :biggrin:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta. Pewnie ciekawie to wyglądało
.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez BraWo Zobacz postaja też 104kg :/
a;e spodnie sie ciasne juz robia :(
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz postaKto się wpinał ten wie że to nie wygląda to po prostu leży :). Ciesz się że nie złamałeś albo nie skręciłeś nic
.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaja na szcxzescie nie mam wagi!
a;e spodnie sie ciasne juz robia :(. Ja mam inny problem. Mam bardzo grube nogi (zawsze tak miałem, trochę jak kolarz właśnie albo wioślarz mam budowę) i nigdzie nigdy spodni nie mogę kupić
.
Last edited by Oskar29; 15.02.2018, 17:35.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz postateraz nie wyobrażam sobie roweru bez SPD
.....kto raz spróbował już nie przejdzie obok obojętniee
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaZależy do jakiej jazdyLast edited by kokoelloko; 15.02.2018, 18:52.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz posta.....kto raz spróbował już nie przejdzie obok obojętniee nieee niee.....https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html
Skomentuj
-
Siema.
Ja ok roku jeździłem w SPD i w tym roku odpuszczam na rzecz platform, na nich wolę ćwiczyć technikę w cięższym terenie górskim choć nie powiem wpinanie fajna sprawa.
U mnie jak co roku, coś nowego na nowy sezon... Zmiana amora (Marvel na seel), oświetlenie Convoy i trochę ubrań i inne pierdoły... no ale to choroba
Dawajcie Panowie foty swoich maszyn i najlepiej w plenerze.
Pozdrower...
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz postaSiema.
Ja ok roku jeździłem w SPD i w tym roku odpuszczam na rzecz platform, na nich wolę ćwiczyć technikę w cięższym terenie górskim choć nie powiem wpinanie fajna sprawa.
U mnie jak co roku, coś nowego na nowy sezon... Zmiana amora (Marvel na seel), oświetlenie Convoy i trochę ubrań i inne pierdoły... no ale to choroba
Dawajcie Panowie foty swoich maszyn i najlepiej w plenerze.
Pozdrower...
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Fakt SPD przeszkadzają jeśli chodzi o freestyle a wręcz jest to niebezpieczne
Skomentuj
Skomentuj