Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mój składać się kurzy w piwnicy i chyba trzeba się będzie bliżej wiosny wziąć za niego

- - - - - aktualizacja - - - - -

Te literówki Mój składak

Skomentuj

Skomentuj

Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz posta
        Ja cały czas na szosie :) masz już kolarkę czy dopiero przymierzasz się do zakupu ?
        Szoskę mam a w zasadzie to 2 a prawie 3 :p
        Jedna to typowy carbonowy scigant od Canyon-a a drugi (i trzecie|) to przełajowy ACCENT CX ONE PRO z 2 kpl kół jeden na szosę (szerokość opon 26mm) a drugi kpl to typowy teren 33mm CX King od continentala.
        Bardzo cenie sobie uniwersalność roweru przełajowego i możliwość przekładki P&P zestawów kół
        Uwielbiam wiatr we włosach oraz śmiganie po górkach i lesie

Pozdrawiam rowerową brać

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
        Super maszynka + dobre koła !
        jaki to model CUBE ?

Skomentuj

Jak powiedziałem tak zrobiłem Scott FB 40 full Alu, Claris/Sora z widelcem od Meridy Road Race bo oryg. mi pękł :( Skociwo już nie może się doczekać remontu na wiosnę , będzie przerobiony na Street fightera z kierownicą łamana od ostrego koła z blatem 53Z , nowymi kołami i widelcem carbonowym i takie tam praktycznie zostanie z niego sama rama i może sztyca.

Skomentuj

Zamieszczone przez BraWo Zobacz posta
            Szoskę mam a w zasadzie to 2 a prawie 3 :p
            Jedna to typowy carbonowy scigant od Canyon-a a drugi (i trzecie|) to przełajowy ACCENT CX ONE PRO z 2 kpl kół jeden na szosę (szerokość opon 26mm) a drugi kpl to typowy teren 33mm CX King od continentala.
            Bardzo cenie sobie uniwersalność roweru przełajowego i możliwość przekładki P&P zestawów kół
            Uwielbiam wiatr we włosach oraz śmiganie po górkach i lesie

Pozdrawiam rowerową brać

Super maszynka + dobre koła !
            jaki to model CUBE ?
            Kupiłem tylko ramę. SL ROAD RACE
            Last edited by sylvek; 16.02.2018, 18:24.

Skomentuj

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
              Kupiłem tylko ramę.
              A resztę ukradłeś? :o
              https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Tak. Ale cicho bo się wyda.
                Kompletny rower kupiłem raz, resztę składam, a jest tego trochę:)

Skomentuj

Jakiś nadgorliwy oszołom dał mi ostrzeżenie za żartobliwe pytanie!
                  https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Nie na temat...
                    Zamieszczone przez Penetrator Zobacz posta
                    Jakiś nadgorliwy oszołom dał mi ostrzeżenie za żartobliwe pytanie!
                    I dobrze bo Twoje żarty nie są śmieszne, wręcz żal się robi jak się czyta.
                    Jeśli jesteś tutaj na forum dla żartów, to pamiętaj że jest regulamin... w ostateczności dostaniesz niewidzialnego bana na konto i się pewnego ranka zdziwisz, jak jeden taki user... a może to to Ty nim jesteś tylko pod innym nikiem.

Skomentuj

Nazwa użytkownika adekwatna do jego wypowiedzi, no cóż 😴

Skomentuj

Ciekawe czy admin ma wgląd do tego z jakich IP logował się user i dać bana na wszystkie których używał do logowania

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                          Nie na temat...

I dobrze bo Twoje żarty nie są śmieszne, wręcz żal się robi jak się czyta.

Za to Twoje wgniatają w fotel.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                            Tym żartobliwym oszołomem jestem ja. Penetrator widzę, że nie potrafisz korzystać z forum w sposób, który został określony w regulaminie. Tagu "offtopic" nie używasz, obrażasz kolejnego użytkownika, w tym przypadku mnie. W mojej opinii urlop jest Ci wskazany, sugeruję przemyśleć dokładnie co robisz źle.
                            Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                            Grado SR125i

Skomentuj

Nie na temat...

Skomentuj

Jutro w Lidlu stojaki serwisowe gdyby był ktoś zainteresowany...

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Witam
                                  Panowie kupię jakiś w miarę sensowny rower (górski) do 1000 zł?. Dodam, że nie znam się na tym kompletnie. Rower ma służyć do miejskich asfaltowo - szutrowych przejażdżek.
                                  Pozdrawiam

Skomentuj

jak 26" koła i nie masz parcia na "tarcze i amorki" to tak
                                    ile masz wzrostu?

mtb czy treking?

Skomentuj

Amor w takiej kwocie to niepotrzebne kowadło i raczej używka wchodzi w grę.
                                      Podaj info o co pytał Paweł i gdzie głównie będzie używany.

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Za 1kPLN chyba nie można mieć parcia na takie gadżety.
                                        Lazaro albo Kands w tej cenie i nawet z kołami powyżej 26" jeżeli jest taka potrzeba. Nie wiem czy coś bardziej markowego się zmieści bo krossy chyba już powyżej 1500zł.

Skomentuj

No ja od Kandsa zaczynałem i byłem zadowolony tylko że w fabrycznym setupie przetrwał rok... choroba trwa do dziś i gonitwa za królikiem trwa.

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Czaruję...
                                          X