Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Taka mała uwaga. Kiedy wyszukuje się coś prze Google, to po kliknięciu w link z audiomani odsyła do starej strony forum z informacją o zmianie adresu na *.eu, a gdy jest link z diyaudio.pl to wyskakuje błąd
    "Not Found
    The requested URL /viewtopic.php was not found on this server.
    Apache/2.2.3 (CentOS) Server at diyaudio.pl Port 80".

Skomentuj

Taki mały babol:
      Załączone pliki

Skomentuj

Mam taką małą uwagę, aby w dziale kupię / sprzedam panował ład i porządek to:
        1. Każdy temat powinien być poprzedzony prefiksem [KUPIĘ] [SPRZEDAM] [ZAMIENIĘ] [ODDAM]
        2. Treść posta np:
        Przedmiot: Tonsil GDN 20/40
        Cena: 40PLN + KW
        Aukcja: (tu link do aukcji)
        Opis: Nowy i nie używany głośnik marki Tonsil.

Będzie przejrzyście :)

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210 Zobacz posta
          Taki mały babol:
          Zauważyłem to już jakiś czas temu, tyle że nie mogę znaleźć haczyka w szablonie... ponieważ nie jest to sprawa najwyższej wagi, to odłożę rozwiązanie tego problemu na "trochę później" ( lista rzeczy na "trochę później" niestety szybko mi rośnie :-/ )
          Jak narazie (co mam nadzieję widać) staramy się z Yoshim postawić funkcjonalność serwisu na jak najwyższym poziomie. Dodaliśmy sporo modyfikacji, usprawnień i drobnych aczkolwiek istotnych zmian kosmetycznych. Kilka jest jeszcze w kolejce...

---------- Post dodany o 18:22 ---------- Poprzedni post o 18:19 ----------

Zamieszczone przez Away Zobacz posta
          Mam taką małą uwagę, aby w dziale kupię / sprzedam panował ład i porządek to:...
          Przyznam szczerze, że nie zależy mi na porządku w tym wątku, ponieważ niebawem oddany zostanie do użytku dział "Ogłoszenia".

Skomentuj

wreszcie! separacja przyklejonych

Skomentuj

Pozwolę sobie zacytować wypowiedź z ChatBox'a:

Wskazówka

Zamieszczone przez Away
              jak wam nie działa strona to start -> uruchom -> cmd -> ipconfig/flushdns i enter

Wielkie dzięki Away

---------- Post dodany o 20:39 ---------- Poprzedni post o 20:37 ----------

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
              wreszcie! separacja przyklejonych
              No przecie pisałem, że powoli... sukcesywnie... ale jednak będziemy z Yoshim usprawniać mechanizm zgodnie z oczekiwaniami :)

Skomentuj

Zgłaszam że po wprowadzeniu tej komendy czacik chodzi aż miło :)

Skomentuj

nie no tak się ucieszyłem że musiałem to wyrazić, nieczytane tematy mogłyby by być bardziej niebieskie tzn bardziej widoczne

Skomentuj

nie no tak się ucieszyłem że musiałem to wyrazić
                    No przecie pretensji nie mam

nieczytane tematy mogłyby by być bardziej niebieskie tzn bardziej widoczne
                    Chodzi o kolorystykę ikony przy nieczytanych ? Planowałem ją przerobić na pomarańczową, by zgrać ją z logo (którego jeszcze niet, ale które będzie wkrótce)...

---------- Post dodany o 21:13 ---------- Poprzedni post o 21:12 ----------

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                    Zgłaszam że po wprowadzeniu tej komendy czacik chodzi aż miło
                    a wpisywanie hasła logowania i przyciski w zaawansowanej edycji postu ?

Skomentuj

Hasło logowania jest maskowane, co do przycisków to nie jestem w temacie więc ktoś inny musi pomóc.

Skomentuj

OK. Dzięki za weryfikację !

BTW: czy tylko ja się zachwyciłem wygodą cytowania selektywnego (wybranego zaznaczonego fragmentu posta) ??? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Q Zobacz posta
                          OK. Dzięki za weryfikację !

BTW: czy tylko ja się zachwyciłem wygodą cytowania selektywnego (wybranego zaznaczonego fragmentu posta) ???
                          Nie no, funkcja na wypasie

Skomentuj

chodzi mi o większy kontrast bo posty nieczytane są lekko niebieskie ale zlewają się z tłem i tak nie do końca się wyróżniają

to poczekamy na logo i zobaczymy co to będzie :)

Skomentuj

chodzi mi o większy kontrast bo posty nieczytane są lekko niebieskie ale zlewają się z tłem i tak nie do końca się wyróżniają
                              Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nieczytane posty są zaznaczone na pomarańczowo.

Skomentuj

U mnie cytowanie selektywne nie dziala....

Skomentuj

Czy tylko u mnie nie działa forum diyaudio.pl? Tzn. jeszcze z dwie godziny temu działało a teraz już nie.

Skomentuj

Shiver jakieś fatum nad Tobą wisi :???: U mnie wszystko chodzi z obu domen, z i bez www.

BTW: wrzuciłem nowe emoty, bo te poprzednie były co najmniej żałosne.

Skomentuj

u mnie dział diyaudio.pl - stare forum się zgłasza , a co nowe działało to z pod adresu diyaudio.eu ?
                                      co do emoty one się ruszają? , nie wiem bo raz się ruszają ar raz nie :)

Skomentuj

:o Co się dzieje do jasnej anielki ?...
                                        Teoretycznie z obu domen (.pl i .eu) powinno się już wchodzić na nowy serwis...
                                        eh... poczekam do jutra aż na 100% skończy się propagacja DNS.

---------- Post dodany o 22:33 ---------- Poprzedni post o 22:32 ----------

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                        U mnie cytowanie selektywne nie dziala....
                                        Jaka przeglądara i która wersja ? JavaScript masz włączony ?

Skomentuj

Tak, jest nowe forum pod starą nazwą. Tzn. u mnie nie ma, mi wyskakuje stary komunikat że forum jest teraz wyłączone.

Pomijam fakt że czacik się znowu zapchał i znowu nie ładuje się :(

Skomentuj

Czaruję...
                                          X