Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pytanie za 100 punktów wiertło VHM 0,6mm z trzpieniem 1/8", dostępne gdzieś w Warszawie?

Skomentuj

Poszukaj sklepu w google czy allegro z warszawy, zadzwon zapytaj

Skomentuj

srsly? gdybym coś znalazł to bym nie pytał
        Czasem warto zapytać bo oferta niektórych sklepów nie jest dostępna w necie.

Skomentuj

Zamówiłem trafka do lampki, trzeba zimą coś podłubać..niestety 4 tygodnie czekania :-(( http://www.r-type.org/articles/art-003h.htm

Skomentuj

Ale się banów posypało
            Szkoda że nie widać za co, bom ciekaw :)

Skomentuj

Właśnie, za co ?

Skomentuj

Zniknął także mój jeden post, w którym raczej regulaminu nie złamałem. Dobrze by było gdyby mod po zrobieniu porządku wstawił moderski tag i napisał choćby "sprzątnąłem wątek" albo coś w tym stylu, nawet jako post wygasający. Jak tego nie ma to się człowiek zastanawia co się znów stało, czy złamałem jakieś zasady, czy może zwyczajnie serwer nie zajarzył.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  Ale się banów posypało
                  Szkoda że nie widać za co, bom ciekaw
                  Chodzi o dublowanie kont, zakładanie dziwnych tematow i wszczynanie awantur

- - - - - aktualizacja - - - - -

Waloos ktory i gdzie ci post skasowałem?
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                    Waloos ktory i gdzie ci post skasowałem?
                    Nie wiem czy Ty, nikogo nie oskarżyłem :)
                    W temacie o kabelkach, jak ktoś tam skoczył na paltona, o to że jest 6 lat na forum i nie wie o nienaliczających się postach. Napisałem, żeby zbastował, bo można to kulturalnie wytłumaczyć, no i też to uczyniłem.
                    Post i tak był wygasający więc kij z nim, ale dobrze by było jakby moderatorzy zostawiali choćby jakiś minimalny ślad swojej działalność. Jak nagle się tracą posty i nikt o tym nie wspomni, to dziwnie to wygląda, tak jakbyście mieli coś do ukrycia.
                    Czyścicie bo taka wasza rola, to się do tego przyznajcie. Nikt wam przecież wyrzutów robić nie będzie :)

Skomentuj

Coś mnie ominęło?
                      Już było parę takich tematów.
                      Ihmo dobrze że pyskówki nie zostają, nie ma co zostawiać takich historii. Niech modzi modują, do tej pory lekki zamordyzm dobrze działa. Nie róbcie kolejnego as.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                        Ihmo dobrze że pyskówki nie zostają
                        Ale z mojej strony nie było tam żadnej pyskówki, ba nawet tego kogoś uspokajałem :)
                        No i ja nie mam nic przeciwko temu żeby pyskówki były kasowane (choć osobiście te krótkie i zakończone banem chyba bym zostawił, tak dla przykładu czego się tu nie toleruje), tylko niech mod użyje swojego tag'a, aby wszystko dla wszystkich było oczywiste. Mój post zniknął i nie wiem dlaczego, czy był to mod, czy serwer nie przyjął czy może ktoś się włamał na moje konto i coś zmajstrował.

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                          Nie wiem czy Ty, nikogo nie oskarżyłem
                          W temacie o kabelkach, jak ktoś tam skoczył na paltona, o to że jest 6 lat na forum i nie wie o nienaliczających się postach. Napisałem, żeby zbastował, bo można to kulturalnie wytłumaczyć, no i też to uczyniłem.
                          Post i tak był wygasający więc kij z nim, ale dobrze by było jakby moderatorzy zostawiali choćby jakiś minimalny ślad swojej działalność. Jak nagle się tracą posty i nikt o tym nie wspomni, to dziwnie to wygląda, tak jakbyście mieli coś do ukrycia.
                          Czyścicie bo taka wasza rola, to się do tego przyznajcie. Nikt wam przecież wyrzutów robić nie będzie
                          Właśnie tamtej osoby posty usunąłem
                          Wiec twoje były by bez sensu
                          Bo odnosiły by sie do niczego
                          Last edited by lklukasz; 20.11.2015, 21:58.
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Okej, ja do tego nic nie mam, już mówiłem że ten post i tak by sam wygasł. Mnie chodzi tylko o to, żeby było info że to robota moda, wystarczy mi hasło: posprzątałem, nawet w wygasającym poście :)

To już nawet nie chodzi o tą sytuację, po prostu czasem się zdarza że czytam jakieś starsze wątki i nagle rozmowa traci sens. Trzeba się wtedy domyślać czy to ludzie zgubili wątek czy czasem moderator nie usunął czegoś. Jakby był czerwony tag, to by wiadomo od razu było.
                            Tak swoją drogą, to kiedyś częściej widywałem te wasze czerwone tagi :)

Skomentuj

A admini mogą podejrzeć ile ktoś ma jeszcze zapasowych kont? :P

Skomentuj

Waloos właśnie dlatego usunąłem cały niepotrzebny "wątek"
                                Teraz sie juz nikt nad niczym nie bedzie musiał zastanawiać

To tak jak w postami Romana
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                                  A admini mogą podejrzeć ile ktoś ma jeszcze zapasowych kont? :P
                                  Ciężkie. W dobie internetu mobilnego, technologii ADSL. No chyba że troll da ciała i z tego samego adresu psuje
                                  Dajemy +100 postów za donos ;p

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                                    Dajemy +100 postów za donos ;p
                                    Nie kuś :biggrin:

Skomentuj

Słuchajcie, o co chodzi? Czemu ostatnio tyle tematów pozamykanych?

Skomentuj

No, ja muszę otwierać potem :P

Nie wiem, pewnie ktoś od moderatorów przez przypadek zamyka.
                                        Last edited by .3lite; 23.11.2015, 11:00.

Skomentuj

Zakazy pisania też niektórzy dostają przez przypadek? :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X