Ja też życzę wszystkim spokojnych i rodzinnych świąt :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaPolecam pójść do pracy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaJa w sobotę nie pracuję... no chyba że stawka była by motywująca :p
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamusze sie leczyc!
wrocilem ze swiat... wydalem zdecydowanie za duzo kasy, ledwo mi starczy na jedzenie do konca miesiaca...
a kupilem kolejny wzmacniacz!
nawet nie wiem po co mi to! [emoji38]
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa kupilem kolejny wzmacniacz!
nawet nie wiem po co mi to! :lol:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postakupilem kolejny wzmacniacz!
nawet nie wiem po co mi to! :lol:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaMam to samo
Bądź tak łaskaw i sprawdź, czy działa ci sensor pulsu (aplikacja Samsung Health), ponieważ u mnie nie działa a testy w trybie debugowania normalnie przechodzi. Nie ma to jak kupić telefon za taką kasę gdzie sensor nie chce działać... Najwyżej pójdzie na zwrot, chociaż mam cichą nadzieję, że to błąd programowy.
Z drugiej strony kopiowałem wszystko ze starego telefonu. Razem z ustawieniami, więc mogło się coś spieprzyć w czasie kopiowania ustawień.Last edited by .3lite; 20.04.2017, 19:18.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaNie przejmuj się z nie jesteś sam, do mnie już jedzie nowa frezarka i wyrzynarka ;D
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamusze sie leczyc!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotr f. Zobacz posta(pisze jedna wiec brak polskich znaków)
https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Penetrator Zobacz postaAle wymówka. Powiedz to jemu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaDziała bez ale.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPaweł, DIYoza jest uleczalna, tylko leczenie jest drastyczne, podobno bardzo dobrze działa amputacja palców u rąk
Skomentuj
Skomentuj