Co do dzwięku to już zauważyłem, w porównaniu do zintegrowanej soundstorm było na 1 rzut ucha gorzej... Przy sterownikach nic nie grzebałem, podpiałem do usb, system wykrył sprzęt i działa, nic więcej nie ruszałem. Odinstaluje te co są, wepne i niech zainstaluje jeszcze raz, może ruszy.
Oddać już nie oddam, ale na pewno zmienie na coś lepszego. Mikrofon dalej nie działa, tyle co się ogrzegbałem w tym, coś tu nie tak jest. Daje sobie z tym spokój. Emu 0202 nawet używałem u siebie, bo brat miał to czasem pozyczałem i chyba pójdę w ta stronę przy wymianie kiedyś.
Poradziłem sobie, ale jak to nie wiem, działaja oba teraz bez zarzutu. Po prostu jeszcze raz podłączyłem i dotknąłem obudowy karty i wszystko jest ok :blink:
Ze względów jakie ost robił konwerter usb-spdif myślę nad zmianą go i wrzuceniem jakiejś karty muzycznej do blaszaka, coś sensownego z używanych kart polecacie, ogólnie potrzebuje tylko po to tą kartę aby optykiem dźwięk puścić do dac`a więc nic szczególnego to nie musi być 96/24 w zupełności starczy, widziałem np asusa dgx 5.1 lub jakiś creativ ?
Dzięki uprzejmości Dresa otrzymałem od Niego kość 2GB RAM.
Gra Medal Of Honor nadal się tnie, więc postanowiłem zmienić system na Windows 7.
Dziś, może jutro będę instalował.
Panowie gdyby ktoś chciał to oddam w dobrym stanie obudowę zalman gs1000 w okolicach 250zł - wszystkie zaślepki i kieszenie są, jeden wentylator mało używany.
Oraz http://allegro.pl/thermaltake-pw850i...924381725.html cena do dogadania.
Skomentuj