Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audioshow 2016

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To dziewczyny były pro? Myślałem że zrobiłeś pospolite ruszenie wśród koleżanek :) Ale fakt, że wiedziały jak pozować.

Skomentuj

Przed chwilą zleciłem przelew środków ze zrzutek. Duże podziękowanie, że udało się zebrać zakładany budżet. Wiedziałem, że się uda i ani na moment nie wątpiłem w forum.

Nie widziałem opcji zamknięcia zrzutki przed czasem wiec pewnie wieczorem sama się zakończy.

Praktycznie wszystko mamy dopięte, zostały już tylko drobne szczegóły, więc pozostaje mi zaprosić wszystkich na wystawę :) Widzimy się pod koniec tygodnia :)

Edit. @micwoj - dziewczyny z tytułami miss w różnych konkursach w różnych latach :) W tym roku będzie podobnie ale lepiej :)
      Last edited by gokar83; 31.10.2016, 07:22.
      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Brawo, na pewno będzie jeszcze lepiej jak w ubiegłym roku

Skomentuj

Panowie, o której zjazd w czwartek ze sprzętami?

Skomentuj

My dojedziemy w nocy.
            Ze sprzętem zapraszamy w piątek od 8 rano.

Skomentuj

a wlasnie - jak tam sie wchodzi ze sprzetem jak nie mam jeszcze biletu? :/

potrzebujecie moze jakies bajery typowo DIY? moze bym cos zabral jako ze mam blisko

Skomentuj

Siema wszystkim, z mojej strony mogę dodać, że przywiozę na AS moje monitorki. Kolumny zbudowane na bazie projektu kolegi Yoshi_80:

http://diyaudio.pl/showthread.php/25...kt-by-Yoshi_80

Tak więc:
                1. gokar83 - kolumny accuton + visaton + dac .3lite + głośnikowe LuSzTi-ego + hybryda MariuszElektro
                2. kolmen - Power Cleaner by Yoshi_80 wersja trzecia
                3. pawel074- Klon accu p-4100, forumowe pre (pga2320) i dac (ak4490)
                4. Pawel S. - uniamp w ladnej obudowie + kolumienki omnipolarne (wszystko raczej na pokaz)
                5. Meteo - Goldmind/Goldmund9 + pre, tj. mimesis27
                6. marian - Sub XLS10 + 4 absorbery
                7. bocian - Monitory SB 15NRXC30-8 + SB 26STC-C000-4

Skomentuj

Aktualizacja list:

1. gokar83 - kolumny accuton + visaton + dac .3lite + kable głośnikowe LuSzTi-ego + hybryda MariuszElektro
                  2. kolmen - Power Cleaner by Yoshi_80 wersja trzecia
                  3. pawel074- Klon accu p-4100, forumowe pre (pga2320) i dac (ak4490)
                  4. Pawel S. - uniamp w ladnej obudowie + kolumienki omnipolarne (wszystko raczej na pokaz)
                  5. Meteo - Goldmind/Goldmund9 + pre, tj. mimesis27
                  6. marian - stoliki RTV + 4 absorbery + Sub XLS10
                  7. bocian - Monitory SB 15NRXC30-8 + SB 26STC-C000-4

Obsługa pokoju:

1. marian
                  2. Paweł074
                  3. KaRoLL
                  4. Pteterycz
                  5. Gokar (z doskoku)
                  6. MariuszElektro (z doskoku)

Skomentuj

jedzie ktoś może autem z Wro na jeden dzień w sobotę, lub niedzielę? ewentualnie w jedną stronę, ale nie w piątek

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                      Obsługa pokoju:

1. marian
                      2. Paweł074
                      3. KaRoLL
                      4. Pteterycz
                      5. Gokar (z doskoku)
                      6. MariuszElektro (z doskoku)
                      jak sie nie rozchoruje to w niedziele moge was zmienic

Skomentuj

Wrzuciłem Ciebie do obsługi pokoju w mailu do Elberotha i dostaniesz tak jak My opaskę/plakietkę/znamię/wypalony znak na ramieniu - wystawca i wejście na wystawę gratis :)
                        <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Nie na temat...
                          Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          jak sie nie rozchoruje...
                          Ciebie też bierze?
                          Zakichana pogoda... :bored:

Skomentuj

Ja już po chorobie, ha!.
                            Jutro w robo musze sobie bilet na AS kupic zeby sie nie meczyc przy wejsciu.

Skomentuj

Przy wejściu będą fajne dziewczyny, więc aż tak się nie zmeczysz hehe :)

Skomentuj

no i juz nie czekamy na chodniku jak lata temu!

Skomentuj

W zeszłym roku w golden tulip i tak trzeba było stać w kolejce czy miałeś bilet czy nie więc średnio.

Skomentuj

Panowie. Potrzebuję na piątek 2 koszyki jak rok temu do cukierkow dla lasek.
                                    Bardzo ważne. Potrzebny będzie router z internetem by rozstawać sieć i żeby byka opcja sterowania z telefonu. Tomek wspominał że może mieć. Bardzo mi zależy żeby ten router był.

Ps. Rok temu były 2 dziewczyny. W tym roku.... będzie 10 :) tylko nie oszalejcie ze szczęścia :)

Skomentuj

Gokar a dwadzieścia by się nie dało..?

Skomentuj

Cieszcie się z 10 :) a nie mi tu wybrzydzać.
                                        Będzie Paula która była z nami rok temu. Wiem że się podobała i wielu ja polubilo więc to dobra wiadomość. Choć nie będzie cały czas z nami :)

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                                          Ps. Rok temu były 2 dziewczyny. W tym roku.... będzie 10 tylko nie oszalejcie ze szczęścia
                                          To żeś zaszalał. Ktoś jeszcze będzie miał taką obsadę?
                                          Organizujesz sprawę naprawdę pro. Szacuneczek.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X