Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Powodzenia! wszystkim! Dziś sądny dzień właśnie jade na matme :/ i pewnie nie tylko ja :)

Skomentuj

Ja tez zaraz ide na matme. Mniej nas Panie Boże w opiece.

Skomentuj

nom opieka sie przyda :)... powodzenia panowie chyba na tej nowej maturze to najtrudniejszy ze wszystkich egzaminow jest...

Skomentuj

Nie ma to jak szybkie wejście i dopisanie posta przed matmą. Całe szczęście, że ona jest dodatkowa. heheh

Za to fizyka już nie.

Skomentuj

zook masz racje. musze sie zaczac uczyc na fizyke. narazie ucze sie na olimpiade bo jade w piatek w nocy do warszawy...

wlasnie wracam z polskiego ustnego. 90%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            a jednak oplacalo sie tak dlugo siedziec:P

Skomentuj

no no ladnie gratulacje. czytaliscie w ogole lektury?:P
              fiza fiza nie ma czasu sie jej uczyc bo najpierw chemia;p
              u mnie z fizy to czysty fristajl bedzie, oststnie zadanie po sylwestrze robilem;p

Skomentuj

wlasnie wracam z polskiego ustnego. 90%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                a jednak oplacalo sie tak dlugo siedziec:P
                tyle że świadectwo maturalne będzie nieco ładnej wyglądać ... Bo chyba nikt ustnych nawet nie może brać pod uwage...
                Ja w tym czasie wolałem się czego innego uczyć :P

Skomentuj

Własnie wróciłme poziom podstawowy 10/11 zadań zrobione a czesc druga tylko 6:/ Ale ogólnie jest dobrze.

Skomentuj

Taka mała refleksja - matura z biologii była za łatwa :/
                    niestety...

Skomentuj

Ale jestem głupi!!! Tak śmiesznych błądów jeszcze nigdy nie zrobiłem. Masakra!!! A mogło być 80%

Skomentuj

matematyka podstawowa to faktycznie na poziomie gimnazjum... niektore zadanka z rozszerzonej troche problemu sprawialy... byly wszystki typy ktorych nie znosze:/ ale jakos poszlo

Skomentuj

takero, wiesz co ze niektorzy mieli z nia problem?
                          fakt ze umiec duzo nie trzeba bylo ale za to pomyslec u mnie bedzie ok 75% z rozszerzonej tez starsznie glupie bledy mielem;/

Skomentuj

Ja teraz 16 maja mam angielski ustny i tego sie najbardziej boję a matma laicik z podstawy powinno byc ponad 90%

Skomentuj

Mnie biologia i matma poszły dobrze, angielski dopiero 23, a najbardziej obawiam się tego co na polskim pisemnym o chłopach natworzyłem i czy to wystarczy.

Skomentuj

Ja sadze, ze rozszerzona matma była jedną z najprostszych od wieluuuu lat :) Zrobilem 9 zadan, z czego połowę obarczyłem głupimy błedami :P Licze na 80% z podstawy i 50% z rozszrzonej I ciekawe co z fizyką w srode będzie... uczycie sie jeszcze ?

P.S. Do ludzi, którzy stresują się ustnymi: komisje z reguły patrzą w podłogę, a rozmawia z tobą twój nauczyciel. Na dodatek zalezy mu, zebys zdał jak najlepiej, bo on to tez bedzie miał odnotowane :) Wiec no stress

Skomentuj

nie wiem wogole po co jest matura skoro to od zawsze byla sciema :/ ( ja juz jestem kchwile po :] )

Skomentuj

ghazi, nie koniecznie. na polskim komisja patrzyla na mnie a na ich ustach bylo widac delikatny usmiech... mowilem o literaturze S-F i filmach....
                                    ale z pytaniami to masz w pelni racje. moja nauczycielka zadala mi pytania o to o czym rozmawialismy podczas przygotowan do prezwntacji...

angielskiego ustnego sie nieobawiam chyba ze w konisji bedzie moja nauczycielka (mam z nia konflikt od 3 lat:P)
                                    jezeli ona bedzie a ja uzyje slowa ktorego ona niezna to mi tego niezaliczy

a na fizyke zaczne sie uczyc od niedzieli. nierobilem nic z fizy od roku!!

Skomentuj

a ja sie powoli wkur...rzam bo jutro chemia, a jak sobie przegladam zeszyty to patrze ze duzo rzeczy nie pamietam;/ no nic chyba zarwe nocke raz sobie mozna nie?:)

Skomentuj

lepiej być jutro wyspanym ;]
                                        ja tam wszystko pamiętam :P

Skomentuj

panowie jutro fizyka!!
                                          ...a ja dopiero zaczynam sie uczyc i stwierdzam ze.... NIC NIEUMIEM!!!!!!!!!!!!!!!
                                          nic mi niewychodzi, niewiem jakich wzorow uzywac, a liczenie strasznie dlugo mi idzie....
                                          chyba jednak moglem sie wczesniej zaczac uczyc
                                          jezeli uda mi sie cokolwiek jutro napisac to bedzie cud

Skomentuj

Czaruję...
                                          X