Powodzenia! wszystkim! Dziś sądny dzień właśnie jade na matme :/ i pewnie nie tylko ja :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Sa na forum Maturzysci :D?
Collapse
X
-
Ja sadze, ze rozszerzona matma była jedną z najprostszych od wieluuuu lat :) Zrobilem 9 zadan, z czego połowę obarczyłem głupimy błedami :P Licze na 80% z podstawy i 50% z rozszrzonejI ciekawe co z fizyką w srode będzie... uczycie sie jeszcze ?
P.S. Do ludzi, którzy stresują się ustnymi: komisje z reguły patrzą w podłogę, a rozmawia z tobą twój nauczyciel. Na dodatek zalezy mu, zebys zdał jak najlepiej, bo on to tez bedzie miał odnotowane :) Wiec no stress
Skomentuj
-
ghazi, nie koniecznie. na polskim komisja patrzyla na mnie a na ich ustach bylo widac delikatny usmiech... mowilem o literaturze S-F i filmach....
ale z pytaniami to masz w pelni racje. moja nauczycielka zadala mi pytania o to o czym rozmawialismy podczas przygotowan do prezwntacji...
angielskiego ustnego sie nieobawiam chyba ze w konisji bedzie moja nauczycielka (mam z nia konflikt od 3 lat:P)
jezeli ona bedzie a ja uzyje slowa ktorego ona niezna to mi tego niezaliczy
a na fizyke zaczne sie uczyc od niedzieli. nierobilem nic z fizy od roku!!
Skomentuj
-
panowie jutro fizyka!!
...a ja dopiero zaczynam sie uczyc i stwierdzam ze.... NIC NIEUMIEM!!!!!!!!!!!!!!!
nic mi niewychodzi, niewiem jakich wzorow uzywac, a liczenie strasznie dlugo mi idzie....
chyba jednak moglem sie wczesniej zaczac uczyc
jezeli uda mi sie cokolwiek jutro napisac to bedzie cud
Skomentuj
Skomentuj