Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
    Trochę dziwne, że wenge nazywają modyfikowany heban, a orzechem palisander santos modyfikowany, ale co tam..
    ?? :blink:

Skomentuj

Nie na temat...
      To fakt, nawet moja dorosła córka nie mogła się powstrzymać...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
        Jak wiadomo kopulki alu sa podatne na uszkodzenia ciekawskich paluchow. Boje sie, ze jak cos sie stanie z nimi, to bedzie problem z kupnem nowych ;/
        No bez przesady do większość firmowych paczek nie kupisz głośników z półki ale w serwisie mają i zwykle jeszcze przez jakiś czas po zakończaniu produkcji można dostać .

- - - - - aktualizacja - - - - -

Nie na temat...
        Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz posta
        To fakt, nawet moja dorosła córka nie mogła się powstrzymać...
        No mój audax jak by nie "pręciki" zabezpieczające i moja czujność to też by nie przeżył wizyty rodzinki

Skomentuj

Ale ja pisze tylko samym glosniku ALX, ktory do tej pory mozna bylo kupic. Szkoda, ze jest juz nieprodukowany. Zastanawiam sie nawet czy w projekcie nie wymienic go na PCX.

Skomentuj

Myślę że z zapasowymi kopułkami nie powinno być problemu .

Skomentuj

Ehh z paskiem źle, bez paska jakieś takie nudne.... :razz:

Bez tej prześwitującej pończochy lepiej wyglądają (Ale brak osłonki na wysokotonowym to masakra jest :/ - zamiast paska - siateczka)

ALX wycofali może bo za dobre były w swojej cenie (tak jak 30WA07 )

Zamieszczone przez awaria Zobacz posta
              Ale kto zapłaci 2200 za STXy??? Będą tacy??? Jak myślicie???
              Im droższe by były tym lepiej by się pewnie sprzedawały, bo teraz widać za tanie są i niektórzy myślą że to nie może grać dobrze skoro jest takie tanie

Skomentuj

A co powiecie na kolumny z głośnikami STX z serii SCX w cenie 10 tyś zł ? Recenzje znakomite i to na wyspach.
                http://www.the-ear.net/review-hardwa...00-loudspeaker
                Panowie bez domówień, mamy co robić na wiele miesięcy.

Skomentuj

A co tu pisac? Jak sie sprzedaja to super, tylko sie cieszyc. Bedzie robota, kasa, jakis prestiz. Obyscie mieli tylko rowniez czas dla nas, szarakow diy.

Skomentuj

Zamieszczone przez Tomqu Zobacz posta
                    A co powiecie na kolumny z głośnikami STX z serii SCX w cenie 10 tyś zł ? Recenzje znakomite i to na wyspach.
                    http://www.the-ear.net/review-hardwa...00-loudspeaker
                    Panowie bez domówień, mamy co robić na wiele miesięcy.
                    Akurat mam na warsztacie tego midbasa i ma takiego moda przy około 1kHz że nie zamierzam tracić czasu i pieniędzy na ten głośnik.

Skomentuj

A ja bym chętnie z nim powalczył :) Ma ktoś do odstąpienia?

Skomentuj

Zamieszczone przez awaria
                        querwa następny klon???
                        Ta to jest ten rosnący prestiż STXa zamiast założyć konto normalne to ciągle klony, taki killer z tym co robił potrafił założyć konto i normalnie się udzielać na forum.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                          A ja bym chętnie z nim powalczył :) Ma ktoś do odstąpienia?
                          Chcesz odkupić parę czy wymienić?

Skomentuj

A co powiecie na kolumny z głośnikami STX z serii SCX w cenie 10 tyś zł ?
                            a skad pewnosc ze to SCX?
                            i co jest na gorze?

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                            Akurat mam na warsztacie tego midbasa i ma takiego moda przy około 1kHz że nie zamierzam tracić czasu i pieniędzy na ten głośnik.
                            dziwne, ja nie mialem z nim problemow

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              dziwne, ja nie mialem z nim problemow
                              Bo pewnie nie miałeś tak długiej bramki pomiarowej :) I w okolicach 1kHz miałeś już tylko pomiarów :)

Skomentuj

Chcesz odkupić parę czy wymienić?
                                Zaproponuj cos:)

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                                  Posty nie na temat beda usuwane i karane ostrzeżeniem z 2 punktami karnymi co skutkuje 30 dniowym okresem zakazu pisania!
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dziwna historia ale co tam, wyślij do nas ten głośnik na ponowne pomiary sprawdzimy oraz porównamy pomiary. Swoją drogą umieść na stronie swoje pomiary żeby było się do czego odnieś bo samo "przy około" nie wiele mówi. Myślę że ciekawy temat na rzecz różnych set-apów pomiarowych a co za tym idzie różnych graficznych wyników.

Skomentuj

Nie na temat...
                                      wyślij do nas ten głośnik
                                      Czyli do kogo?

Skomentuj

Do STX 05-420 Józefów ul. wiązowska 40 z dopiskiem "DIYaudio".Jutro przekażę temat więc na pewno będzie odpowiedź na tym forum.
                                        Pozdrawiam
                                        Tomasz

Skomentuj

ale przecież z tego co słyszałem cała seria SCX,ów ma coś nie teges w okolicy 1kHz...

Skomentuj

Czaruję...