Zamieszczone przez dolphin123
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJak wiadomo kopulki alu sa podatne na uszkodzenia ciekawskich paluchow. Boje sie, ze jak cos sie stanie z nimi, to bedzie problem z kupnem nowych ;/
- - - - - aktualizacja - - - - -
Nie na temat...Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz postaTo fakt, nawet moja dorosła córka nie mogła się powstrzymać...
Skomentuj
-
Ehh z paskiem źle, bez paska jakieś takie nudne.... :razz:
Bez tej prześwitującej pończochy lepiej wyglądają(Ale brak osłonki na wysokotonowym to masakra jest :/ - zamiast paska - siateczka)
ALX wycofali może bo za dobre były w swojej cenie (tak jak 30WA07 )
Zamieszczone przez awaria Zobacz postaAle kto zapłaci 2200 za STXy??? Będą tacy??? Jak myślicie???
Skomentuj
-
A co powiecie na kolumny z głośnikami STX z serii SCX w cenie 10 tyś zł ? Recenzje znakomite i to na wyspach.
http://www.the-ear.net/review-hardwa...00-loudspeaker
Panowie bez domówień, mamy co robić na wiele miesięcy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tomqu Zobacz postaA co powiecie na kolumny z głośnikami STX z serii SCX w cenie 10 tyś zł ? Recenzje znakomite i to na wyspach.
http://www.the-ear.net/review-hardwa...00-loudspeaker
Panowie bez domówień, mamy co robić na wiele miesięcy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaA ja bym chętnie z nim powalczył :) Ma ktoś do odstąpienia?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tomqu Zobacz postaA co powiecie na kolumny z głośnikami STX z serii SCX w cenie 10 tyś zł ?
i co jest na gorze?
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaAkurat mam na warsztacie tego midbasa i ma takiego moda przy około 1kHz że nie zamierzam tracić czasu i pieniędzy na ten głośnik.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postadziwne, ja nie mialem z nim problemow
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaAkurat mam na warsztacie tego midbasa i ma takiego moda przy około 1kHz że nie zamierzam tracić czasu i pieniędzy na ten głośnik.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Tomqu Zobacz postawyślij do nas ten głośnik
Skomentuj
Skomentuj