Zamieszczone przez Echo1
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaCos ociera. Chyba cewka.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaChcę wiedzieć czego można się spodziewać kupując te głośniki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaczyli nadal kuleje kotrola jakosci...
Skomentuj
-
Nie zawsze to produkcja zawodzi. Swego czasu dostalem spora dostawę glosnikow kurierem . Kurier przy mnie rzucil paczke na ziemie . Odmowilem odbioru. Po kilku dniach zadzwonil hurtownik z prosba bym napisal oswidczenie o tym ze kurier rzucil paczką gdyz wszystkie glosniki mają odksztalcone kosze. Na zdjeciach nie bylo widac odksztalcen a jednak cewki ocierały.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Usuwam dublaLast edited by utopia; 13.07.2015, 13:19.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez utopia Zobacz postaSwego czasu dostalem spora dostawę glosnikow kurierem . Kurier przy mnie rzucil paczke na ziemie.
Skomentuj
-
Niekoniecznie akurat kurier. Widze co sie dzieje na sortowni DHL w Gołuskach pod Poznaniem . Ilość przesylek które spadają na ziemię z transportera jest przerażająca. Zatrudniają osoby niepełnosprawne często na umyśle i takie są skutki .
W czasach gdy jeszcze Focal sprzedawał głośniki na rynek DIY zdarzało mi się reklamować nawet połowę każdej dostawy. Wpadki na produkcji trafiają się każdemu producentowi
Skomentuj
-
Jesli ceny tych AWXów rzeczywiście wzrosły ze 120 do prawie 200 złotych to nie znajdują uzasadnienia w żadnych kursach walut. Po prostu producent chce wiecej zarabiac na sztuce.
W tej chwili w takich cenach zaczynaja sie chińsko-tajwańskie Monacory 6" a po kilku nastepnych podwyzkach dojda do cen pseudoestradowych SPH-170C. To tak jeśli ktoś chce mieć podobny wygląd i połączyć z czyms drogim zeby nie było mezaliansu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kubedesprit Zobacz postaJesli ceny tych AWXów rzeczywiście wzrosły ze 120 do prawie 200 złotych to nie znajdują uzasadnienia w żadnych kursach walut. Po prostu producent chce wiecej zarabiac na sztuce.
Zamieszczone przez kubedesprit Zobacz postaW tej chwili w takich cenach zaczynaja sie chińsko-tajwańskie Monacory 6" a po kilku nastepnych podwyzkach dojda do cen pseudoestradowych SPH-170C. To tak jeśli ktoś chce mieć podobny wygląd i połączyć z czyms drogim zeby nie było mezaliansu.
Skomentuj
-
A jakie zniekształcenia maja AWXy ? Nie znalazłem takich pomiarów.
Obecnie rzeczywiście tylko cos dziwnego o nazwie SPH-170 jest zblizone ceną do AWX. Ale może STXy w takim tempie dogonią wkrótce SPH-6M za 270zł, czy SPH-170C - to juz hi-end za 380zł i do takich mniej wiecej zastosowań http://attlid.eu/p_tempest.htmlLast edited by kubedesprit; 04.08.2015, 10:19.
Skomentuj
-
zastanawiam sie czy oni wybieraja klientow ktorych obsluguja w pierwszej kolejnosci, czy jak?
ja z nimi nigdy nie mialem problemu.
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaA tak się ode mnie domagali odesłania lipnych głośników.
Skomentuj
-
No ja musiałem zrezygnować z zakupu, chciałem wymienić jeden wzmacniacz z zestawu na ich cyfrówkę żeby sprawdzić co to warte i trochę odchudzić case bo w przyszłym tygodniu pierwsze imprezy.
Pomimo krótkiej rozmowy telefonicznej dalej nie wiedziałem czy zamówienie będzie zrealizowane. Innych sklepów nie znalazłem z towarem na stanie więc trudno...Last edited by dragon; 04.08.2015, 19:29.
Skomentuj
-
Drodzy klienci
bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację dotyczącą działu obsługi klientów. Niedawny urlop w naszej firmie spowodował nawarstwienie się zamówień jak i zleceń serwisowych. Postaram się wyjaśnić przyczyny wspomnianych problemów. Jutro zamieszczę wyjaśnienia. Pana Pogromcę Mitów bardzo proszę o podanie modelu głośnika, który został nam przekazany jako reklamacja.
Jeżeli można to prosiłbym Pana Dragon o podanie nr. zamówienia lub innej inf. w celu weryfikacji stanu złożonego zamówienia.
Pozdrawiam
Sławomir Trzaskowski
STXLast edited by S. Trzaskowski; 05.08.2015, 14:17.
Skomentuj
Skomentuj