Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarki górnowrzecionowe

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
    PS. Czemu tak tanio ona stoi skoro są też po 205zł te same modele?
    mniej zarobi, ale szybciej sprzeda

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
      Przypominam o podaniu modelu oraz marki urządzenia o którym piszemy.

Skomentuj

Ok sorki.
        Ja używam obecnie frezarki z regulacją VER712 firmy Vander i muszę przyznać, że jestem z niej bardzo zadowolony a okres gwarancji, jaki przysługuje to dwa lata. Dane tej frezarki są pod tym linkiem: http://vander.pl/?oferta/obrobka-dre...ka-ver712.html.

Skomentuj

cena juz odrobine wyzsza...

przy dluzszych frezach bije wrzeciono?

Skomentuj

Ja mam od ponad roku Boscha POF 1400 ACE i nie powiem o niej złego słowa. Nawet w grubym Alu nie kapitulowała. Miekki start, mikroregulacja, duża moc, wysokie stabilne obroty i wiele innych zalet sprawiają że sprzęt jest warty swojej ceny mimo iż zielona seria Boscha nie cieszyła się kiedyś zbyt dobrą opinią to nie narzekam. Mam sporo innych elektronarzędzi z tej serii jak i z niebieskiej i narazie żadne z nich mnie nie zawiodło.

Skomentuj

Kupiłem tą frezarkę Verto. Przed zakupem poprosiłem sprzedającego o zdjęcie wskaźnika wgłębienia, bez problemu mi je wysłał. Co do samego wskaźnika jest ok. Jestem z niej bardzo zadowolony, nie ma porównania do starej.
              Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

A jak z jakością wykonania frezarki Verto? Miałem kiedyś w ręku wkrętarke tejże firmy i wykonana była z bardzo złej jakości plastiku. Jeden upadek i po niej...

Skomentuj

Jakoś wykonania adekwatna do ceny - tragedii nie ma, co do wytrzymałości to jeszcze mi nie upadła i raczej takich testów nie będę robi
                  Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Hehe raczej nie upuszczaj. Pokroju bosch professional to to nie jest:p Ja bylem zdecydowany na frezarke bof, ale na allegro zostaly tylko lezaki magazynowe z polroczna gwarancja. Takze Verto ma na plus gwarancje i frezy:-)
                    Pawel074, popracuj troche swoja frezarka i napisz tutaj spostrzezenia nt dzialania i jakosci.

Skomentuj

Zamieszczone przez robsont Zobacz posta
                      Ja bylem zdecydowany na frezarke bof, ale na allegro zostaly tylko lezaki magazynowe z polroczna gwarancja.
                      W moim BOF'ie pojawily sie kolejne problemy. Zauwazylem, ze frezarka frezowala nierowno na glebokosc. Skaplem sie po czasie, ze prety przy dokrecaniu srubami, wyrwaly gwinty pod plastikowa pokrywa stopki. Trzeba bylo odkrecic stopke, poprawic gwint, prostowac podkladki i teraz musze sie z tym obchodzic delikatnie. Chyba juz czas na nowa frezarke, a BOF pojdzie do frezowania "podstolowego".

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                        Panowie - ile razy można pisać? Piszemy pełne modele bo np. nazwa BOF nie wiele mówi i może się np. kojarzyć z modelami Boscha POF.
                        To samo z Verto - jakie Verto? Proszę o dopisanie modeli w poście poniżej a ja uaktualnię posty i posprzątam.
                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Był podany model w poście 135, nie pomyślałem by dopisać to ponownie w następnych postach: VERTO 52G712

Skomentuj

Używał ktoś frezarki Eurotek ER204 ? Szukam czegoś do 150zł do sporadycznego używania. Do wyboru jest Einhell BT RO 1200 , ten Eurotek . Mastermax MER-2105 , BOF1300

Skomentuj

Ja sporadycznie używam Eurotek ER204. Niestety nie mam porównania do innych wymienionych przez Ciebie.

Co do samej frezarki, jakaś kłopotliwa w użytkowaniu nie jest, mocowania opuszczające trzymają bardzo dobrze no i kółka robi ładne - takie okrągłe

Skomentuj

Czy warto kupić frezarkę VANDER VER712 plus ewentualnie komplet frezów VZF713? Czy może jest coś lepszego w tej cenie?

Skomentuj

Ja do niedawna tez stalem przed dylematem kupna frezarki i pozytywne opinie jak i dwuletnia gwarancja przekonaly mnie do Graphite 59g716. Jeszcze nie mialem okazji jej uzyc:p Kosztowala niecale 300zl z wysylka.

Skomentuj

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                                    Czy warto kupić frezarkę VANDER VER712
                                    nikt z nas nie mial tego wiec nie wiemy czy warto
                                    ale wydaje sie solidny sprzet

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                                    plus ewentualnie komplet frezów VZF713?
                                    a po co ci komplet frezow?
                                    kupujesz tylko kilka niezbednych i olewasz komplet
                                    polowy frezow z zestawu nawet nie uzyjesz

Skomentuj

Zamieszczone przez robsont Zobacz posta
                                      Ja do niedawna tez stalem przed dylematem kupna frezarki i pozytywne opinie jak i dwuletnia gwarancja przekonaly mnie do Graphite 59g716. Jeszcze nie mialem okazji jej uzyc:p Kosztowala niecale 300zl z wysylka.
                                      Mam, używam i polecam. Nawet frezy z kompletu są całkiem niezłe.

Skomentuj

i cyrkiel do tego sie znajdzie

Skomentuj

Pawel S. masz do Graphite 59g716 opracowany cyrkiel? ile by kosztował?

---------- Post dodany o 20:09 ---------- Poprzedni post o 20:07 ----------

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                          kupujesz tylko kilka niezbednych i olewasz komplet
                                          Jakie frezy kupić?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X