Zamieszczone przez Pawel074
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Frezarki górnowrzecionowe
Collapse
X
-
Ok sorki.
Ja używam obecnie frezarki z regulacją VER712 firmy Vanderi muszę przyznać, że jestem z niej bardzo zadowolony a okres gwarancji, jaki przysługuje to dwa lata. Dane tej frezarki są pod tym linkiem: http://vander.pl/?oferta/obrobka-dre...ka-ver712.html.
Skomentuj
-
Ja mam od ponad roku Boscha POF 1400 ACE i nie powiem o niej złego słowa. Nawet w grubym Alu nie kapitulowała. Miekki start, mikroregulacja, duża moc, wysokie stabilne obroty i wiele innych zalet sprawiają że sprzęt jest warty swojej ceny mimo iż zielona seria Boscha nie cieszyła się kiedyś zbyt dobrą opinią to nie narzekam. Mam sporo innych elektronarzędzi z tej serii jak i z niebieskiej i narazie żadne z nich mnie nie zawiodło.
Skomentuj
-
Kupiłem tą frezarkę Verto. Przed zakupem poprosiłem sprzedającego o zdjęcie wskaźnika wgłębienia, bez problemu mi je wysłał. Co do samego wskaźnika jest ok. Jestem z niej bardzo zadowolony, nie ma porównania do starej.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Hehe raczej nie upuszczaj. Pokroju bosch professional to to nie jest:p Ja bylem zdecydowany na frezarke bof, ale na allegro zostaly tylko lezaki magazynowe z polroczna gwarancja. Takze Verto ma na plus gwarancje i frezy:-)
Pawel074, popracuj troche swoja frezarka i napisz tutaj spostrzezenia nt dzialania i jakosci.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez robsont Zobacz postaJa bylem zdecydowany na frezarke bof, ale na allegro zostaly tylko lezaki magazynowe z polroczna gwarancja.
Skomentuj
-
UWAGI MODERATORAPanowie - ile razy można pisać? Piszemy pełne modele bo np. nazwa BOF nie wiele mówi i może się np. kojarzyć z modelami Boscha POF.
To samo z Verto - jakie Verto? Proszę o dopisanie modeli w poście poniżej a ja uaktualnię posty i posprzątam.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaCzy warto kupić frezarkę VANDER VER712
ale wydaje sie solidny sprzet
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaplus ewentualnie komplet frezów VZF713?
kupujesz tylko kilka niezbednych i olewasz komplet
polowy frezow z zestawu nawet nie uzyjesz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez robsont Zobacz postaJa do niedawna tez stalem przed dylematem kupna frezarki i pozytywne opinie jak i dwuletnia gwarancja przekonaly mnie do Graphite 59g716. Jeszcze nie mialem okazji jej uzyc:p Kosztowala niecale 300zl z wysylka.
Skomentuj
-
Pawel S. masz do Graphite 59g716 opracowany cyrkiel? ile by kosztował?
---------- Post dodany o 20:09 ---------- Poprzedni post o 20:07 ----------
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postakupujesz tylko kilka niezbednych i olewasz komplet
Skomentuj
Skomentuj