cudny90, a co bedzie jak butelka bedzie pelna? gdzie bedzie srodek ciezkosci?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tool box - offtopic
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Pawel S., butelka jest pełna :) Napełniona wodą i zatkana korkiem plastikowym z uciętą główką
damiani - Tobie też nawet fajnie wyszło. Kąty mam ok :) Nie chciałem, aby butelka była całkowicie poziomo.
No i ja mam rzeźbebuehehe, miał wyjść liść, ale tak średnio wyszedł
Następny stojak będzie na 2 butelkiJedna nad drugą.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.
Mi się podoba. Dostałem właśnie frezarkę i chciałem poczytać z ciekawości instrukcję obsługo (której nie dostałem) ale już mi nie potrzebna.
Możesz jeszcze raz wkleić zdjęcie swojego cyrkla bo muszę właśnie coś wykombinować.
btw: tak patrzę na to twoje frezowanie i mam wrażenie, że przydała by ci się FREZARKA BEZPRZEWODOWA :wink:Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez n_omyzsA gdzie BHP ?
zawsze zakladam nauszniki :mrgreen:
Zamieszczone przez n_omyzsI dlaczego utrudniasz sobie pracę zostawiając na koniec pasek do sciagniecia bez cyrkla jesli mozna latwiej i szybciej z cyrklem :>
a ze jedyny ostry frez jaki mialem to 8mm to tak wyszlo
Zamieszczone przez lklukaszMożesz jeszcze raz wkleić zdjęcie swojego cyrkla bo muszę właśnie coś wykombinować.
Zamieszczone przez lklukaszbtw: tak patrzę na to twoje frezowanie i mam wrażenie, że przydała by ci się FREZARKA BEZPRZEWODOWA
Zamieszczone przez Krystian MarkowPS. ER-em chwalic sie nie musiales
Skomentuj
-
Jestem w trakcie czytania wątku i chcę nawiązać do postu z początku wątku dotyczącego BHP
Rok temu sąsiad wpadł na pomysł użycia w zwykłej szlifierce kątowej tarczy od piły stołowej!
Piła mu z rąk wypadła i poharatał sobie całą łydkę, na balkonie pełno krwi u niego w przedpokoju kałuża krwi, mało się nie wykrwawił na śmierć, więc Panowie uważać!!
Skomentuj
Skomentuj