Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tool box - offtopic

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://www.audiogroupforum.com/csfor...66958&page=110
    Ładny warsztacik co ? budowa ciągnie sie przez kilka stron..

Skomentuj

Ale ogrom możliwości! najlepsze to te cyrkle zrobił :) Wygląda bardziej sterylnie niż szpital
      I to wszystko po to żeby zdjąć listwę z BMW
      Last edited by Rfck; 11.08.2014, 15:36.

Skomentuj

Przewin tam wcześniej to zobaczysz mody konkretne

Skomentuj

Zawsze po obejrzeniu takiego projektu, szukam szczęki na podłodze. Niesamowite możliwości, wszystko idealnie według preferencji, dużo miejsca, no pięknie po prostu.

Skomentuj

Swoją drogą zobacz w jakim okresie czasu to zrobił wszystko, raptem 2-3 lata, a ja od pół roku kończę wzmacniacz wielkości dużego pudełka po butach :P już pomijam środki jakie to wszystko pochłonęło

Skomentuj

Cóż, jestem w podobnej sytuacji :P Chociaż ostatnio coś się trochę ruszyło...

Skomentuj

Koleś pewnie ma sporo wolnego czasu, może ma już jakąś firmę i jest sobie szefem wziął sobie miesiąc urlopu zęby sobie warsztacik zbudować Bo jak widać kasy niemało na to poszło.
                A taki przeciętny forumowicz to musi śmigać do pracy i wykonać serię obowiązków itp itd więc czasu i chęci brakuje.

Skomentuj

Firma EAW.
                  Duży sub w niecałe 15min.
                  Ciekawe ile taki koleś zarabia.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                    Ciekawe ile taki koleś zarabia.
                    Ten koleś na pewno mało :-( poza tym myśli pewnie ile jeszcze do fajrantu a ta nudna robota znudziła mu się po 2 tygodniach..

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                      ...ta nudna robota znudziła mu się po 2 tygodniach..
                      Dlatego ja nie lubię robić dwóch takich samych projektów... chyba że są łatwe do zrobienia (tak jak te moje monitorki ala PMC).
                      Ba, nawet jak skończę jedną kolumnę to już krzywo patrzę na tą drugą, dlatego staram się robić dwie kolumny od razu.
                      Niestety gdy kolumny są duże, tak jak w przypadku Wilsonów, nie mam możliwości robienia dwóch na raz :sleep:

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                        Dlatego ja nie lubię robić dwóch takich samych projektów...
                        I w tym cały szkopuł.

Skomentuj

Ale projekt obudowy świetny, składa się jak meble z ikei.

Skomentuj

Heh, majac elementy obrobione na CNC to moze sobie cuda robic.

Skomentuj

Koles Trochę nagrzany :) Ale sub fajny , niezły kolos

Skomentuj

Mysle ostatnio nad kupnem kilku gratow co by mi zycie ulatwily. Problem mam z lamelownica. Czy takowa warto kupic? Jesli tak czy jest sens by pchac sie w taka zabawke do 200-250zł? Jak z kolkami do tego? No i najwazniejsze czy to faktycznie ulatwia/skraca robote? Wszystkie opinie mile widziane.

Skomentuj

Zamow gotowe formatki z lamelkami (4zl sztuka) i sprawdz jak sie takie obudowy składa
                                  Ja od siebie polecam
                                  Albo lamelki albo kołki
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                    Zamow gotowe formatki z lamelkami (4zl sztuka) i sprawdz jak sie takie obudowy składa
                                    Ja od siebie polecam
                                    Albo lamelki albo kołki
                                    Daj namiar na te formatki:)

Skomentuj

Stolarnia sek na ul. Jagiellonskiej w Warszawie
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

każą sobie płacić za całość płyty czy tylko kawałek? w Juanie za 0,8m2 MDF18 kazali sobie zapłacić 194zł.. dla porównania za 2,2m2 wyszło im 202zł

Skomentuj

W juanie mają pieprznięte ceny za usługi. Kiedyś chciałem u nich trochę płyty, to sama płyta była niedroga ale krzyknęli bodaj 14zł/mb za obklejenie brzegów. Też nie tanio za cięcie.
                                          Zamówiłem ostatecznie w frmie płytex, gdzieś przed jankami. Za m2 samej płyty policzyli jak w juanie. I fornirowane półeczki i lakierowaną płytę, wyszło bardzo sensownie cenowo i dobrze zrobione. Za frezowanie krawędzi pod lakier już nic nie wzięli. Dla mnie druga strona wawy, ale i tak warto było.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X