Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AWX Series by STX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

radecky wrzuć zdjęcia swoich paczek :wink:

Skomentuj

wysle jak dorwe sie aparatu,napewno dzis :grin:

Skomentuj

AWX git glosniczki, ale jak dla mnie w monitorze BR troche malo basu.

Skomentuj

Pogromca mitow, no bo jak chcesz bas to wsadzasz je w podlogowki
          a jak ktos potrzebuje dobrej sfednicy to monitorki wystarcza
          btw: potwierdzam bardzo fajne glosniki godne polecenia
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wszystko sie zgadza Łukaszu, tylko mialem porownanie z monitorem TL, i niskiego basu jest znacznie wiecej. Ze nie wspomne co by bylo w podlogowce TL...

Skomentuj

Pogromca mitow, jak dla mnie w monitorze to bas extra, jak chce połupac to wsiadam do samochodu :mrgreen: :wink:

Skomentuj

dolphin123, zdjecia jednak wrzuce jutro,brak tymczasowo aparatu :wink:

Skomentuj

Pogromca mitow, nie kluce sie bo o tl nie mam zielonego pojecia
                  choc z zainteresowaniem sledze temat
                  ale wiem do kogo sie zglosic jak bede cos takiego budowal :razz:
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow
                    mialem porownanie z monitorem TL, i niskiego basu jest znacznie wiecej. Ze nie wspomne co by bylo w podlogowce TL...
                    No a ja mogę coś powiedzieć o podłogówce
                    W pomiarze wylotu tunelu spadek -3dB przy 25Hz, różnica efektywności głośnik/tunel ~6dB - wylot tunelu na dole kolumny, do przodu. Patrząc na wielkość głośnika i słysząc jak to coś gra aż dziw bierze, że takie małe coś aż tak nisko schodzi - przy tym wcale nie tracąc na efektywności tych najniższych rejestrów. Co prawda linia nie jest jeszcze dopracowana - przekrój za duży i momentami bas traci na dynamice - po przeróbkach strojenie może się podnieść ale i tak jest bardzo dobrze.

Co by nie mówić o STX'ie, co by nie gadać na temat Forum - że STX'owskie i takie tam - głośnik zdecydowanie wart polecenia!!!

Skomentuj

Zaniedbałem ostatnio wszystkie moje prace diy, ale za dwa tygodnie węzmę się do roboty :wink:
                      Tymczasem przyszedł fornir, będzie jabłoń indyjska tineo.

Skomentuj

nie mów że kupiłes z allegro

straszkie kiszkowaty ten z allegro kruchy pofalowany i słabo wybarwiony

cdo idealny szeroki na 38 cm

Skomentuj

kozacka ta jabłoń, żeby ją jeszcze jakoś pobejcować bo barwy wzmocnić : )

Skomentuj

nowy1 na zdjeciach sie wydaje, ale faktycznie otrzymalem dwa rodzaje, ten calkiem po lewej jest idealny i barwny, tez po prawej juz troche gorzej. Co do pofalowan do nie jest pofalowany za mocno, kiedys mialem orzech i duzo bardziej byl pofalowany :wink:

scythe1123 poczekaj az to polakieruje to zobaczysz jaka to ma barwe :smile:

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123
                              kozacka ta jabłoń, żeby ją jeszcze jakoś pobejcować bo barwy wzmocnić : )

pobejcować !!!
                              tak ładny fornir

tak wygląda lakier połysk,lakier mat

Skomentuj

nowy1 na Twoich zdjeciach nie widac efektu, ale scythe bedzie mial okazje zobaczyc je na zywo po lakierowaniu u mnie :wink:

Skomentuj

nowy1, czemu twierdzisz, że bejca zniszczy ten fornir

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123

bo robiłem testy i zaciera sie te fajne słoje

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1
                                      scythe1123 napisał/a

A ja myślę że scythe1123 wie co mówi...

Ja też uważam że jakaś mdła trochę ta jabłoń... ale to też kwestia gustu jedni lubią pastelowe barwy a ja wolę nasycone, "żywe", kontrastowe itp. (no chyba że foty są nie ostre, na żywo nie miałem okazji...)

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide
                                        Zamieszczone przez nowy1
                                        scythe1123 napisał/a

Ja też uważam że jakaś mdła trochę ta jabłoń... ale to też kwestia gustu jedni lubią pastelowe barwy a ja wolę nasycone, "żywe", kontrastowe itp. (no chyba że foty są nie ostre, na żywo nie miałem okazji...)
                                        http://www.google.pl/images?client=o...N&hl=pl&tab=wi

[wygasnie]

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide
                                          a ja myślę, że nie :wink: po lakierowaniu całkiem inaczej to wygląda niż przedstawione tutaj zdjęcia.
                                          Poniżej najlepszy przykład:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X