Nie bardzo rozumiem :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kategoryczny LOW END
Collapse
X
-
Zamieszczone przez cursorChcesz tanie audio zrobić, czy będziesz fandzolić o tym jak strona wygląda?
A to jakiś inny user niż ja czy Ty? Tak samo obowiązuje ją regulamin. Gdybym nie był wyrozumiały, to od razu usunąłbym posta i dał warna za off-topic. Cursor
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mythxCo powiecie na super low-end pod TV ? Mam mały telewizor LCD i wbudowane głośniki dają tak płaski dźwięk, że nie da się tego słuchać. Myślę nad jakimiś miniaturkami na głośniku szerokopasmowym.
ALPHARD ETP-66-1- 8 OHM
# Impedancja [ohm]: 8
# Rozmiar głośnika [cale/mm]: 2,5 / 64x64
# Magnes waga [g]: 48
# Magnes [mm]: 45x8
# Moc [ Waty Max ]: 5
# Moc [RMS]: 2,5
# Pasmo przenoszenia [Hz]: 130 - 12 000
# SPL [dB]: 88
# Karkas cewki: Celuloza
# Średnica cewki [cale / mm]: 0,5 / 13
# X-max [mm]: 0,8
Jaka obudowa do tego maleństwa ? Może jednak lepiej troszkę większy głośnik?
Jest tanio, do tego znacznie szersze pasmo przenoszenia, wiekszy SPL (efektywność) i na pewno bardziej linowe granie od zaproponowanego przez Ciebie alpharda.
Obudowe zrob zamkniętą ok 2l, całą objetosc wypełnij zwykłą watą. Na pewno powali to pod kazdym względem posiadane teraz głośniczki skoro jest jak piszesz.
jakies pytania to na PW
Skomentuj
-
Zamieszczone przez boss999A ten 2" TB, W2-802SD niecałe 50zł, co o nim myślicie? też może być ciekawą propozycją
Sam o nim myślałem, ale kupiłem parkę monacorów sph-30x i narazie będę z nimi się bawić.
Skomentuj
-
co tu pisać... zdjęcie by się przydało, jak coś więcej porobię to pokaże w osobnym topicu.
Auto to astra I kombi, głośniki nie są zaraz przy uchu kierowcy i pasażera tylko troszeczke wysuniete do przodu i odpowiednio skierowane w kierunku miejsc odsłuchu.
Rysunek ukazuje istote sprawy, oczywiscie miejsca znacznie wiecej jest, tak tylko poglądowo to narysowałem
Skomentuj
Skomentuj