Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez tol2di Zobacz posta
    Borys czy w psu dla Lamm twojej konstrukcji tranzystor stp10nk60zfp można zastąpić 1n60c3 wciągnięty z zasilacza ATX, a jeśli źle kombinuje to jakie inne zamienniki mogę zastosować.
    STP0160c3 ma dosc maly prad 0.8A max ale powinien byc OK, elektrolit wyjsciowy bedzie sie ladowal dosyc wolno takze nie bedzie jakichs udarow. Prad wyjsciowy w okolicy 20mA-30mA. Takze smialo lutuj.
    i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
    https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Ok dzięki

Skomentuj

Borys wkradł się błąd i zjadłem cyferkę wczoraj z oznaczenia tranzystor ma prawidłowe oznaczenie 11N60C3.

Skomentuj

LAB gral w BR, OZ to teraz proba na dwoch MB:

Skomentuj

poka poka w środku co jest
            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

bitches:

- - - - - aktualizacja - - - - -

Mysle jaka bude zrobic, w sensie nie litraz - bo walne sporo, ze 100L ;-) Ale wizualnie jak to ulozy cholerstwo.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                Mysle jaka bude zrobic, w sensie nie litraz - bo walne sporo, ze 100L ;-) Ale wizualnie jak to ulozy cholerstwo.
                Pewne jest jedno, musisz miec membrany po przeciwnych stronach, zwykle na sciankach bocznych, z basem na froncie.

Skomentuj

No taki jest pomysl w zasadzie, chyba bedzie najlepiej pod paroma wzgledami.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                    No taki jest pomysl w zasadzie, chyba bedzie najlepiej pod paroma wzgledami.
                    A wiesz, że też mam takie dwie :) Tylko do suba na Scanie 30W :)
                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Pojedynek? :P

- - - - - aktualizacja - - - - -

Ogolnie to sa bardzo ladne i jak na rozmiar/wykonanie nie drogie.

Skomentuj

Maluch:

Skomentuj

demon jak się patrzy

Na szybko pomierzony i zazwrotkowny . Daje czadu :)

Wzrost na wysokich przez brak pliku z kalibracją do mic-a.
                          Kupiłem mic. Daytona i okazało się, że ich kalibracja jest gówno warta grrrr.

Skomentuj

:o

Skomentuj

Fajne Rafcio. Marzylo mi sie kiedys cos takiego z beyma TPL

Skomentuj

Konkret, zamknąć w jakąś ciekawą obudowę i będzie moc :biggrin:

Skomentuj

tomekk
                                  Szkoda ze nie skusiles sie na ktorys z woferow RSSxxxxx od Daytona, meczylem tego LABa jakis czas, dla porownania mam w chalupie RSS265HF x2 , znacznie lepiej wypadl Dayton w moim odczuciu. Jak sam widzisz po MB od nich, wykonanie jest bardzo staranne.
                                  i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                                  https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Miałem suba na RS315 i jak dla mnie to mocno przereklamowany głośnik, zbyt kulturalny, na suba to się średnio nadaje.
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Borys zjadłem cyfry w oznaczeniu tego tranzystora powinno być 11N60C3 czy może on zastąpić stp10nk60zfp w twoim zasilaczy do LAMM

Skomentuj

Wszystko jest izolacja pocięta,karkas "poprawiony",przesuw drutu ustawiony teraz tylko nawinąć.:mellow:

Skomentuj

Borys - może kiedyś.
                                          Mam tego laba już lata. Przekładam go z kata w kat - to co mogę stwierdzić ze to mocarny sprzęt.
                                          Napęd musi być wydajny.

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X